به گزارش خبرگزاری مهر، دفتر رئیس اقلیم کردستان با انتشار بیانیهای اعلام کرد که «نچیروان بارزانی» رئیس اقلیم کردستان عراق در جریان تماس تلفنی با نوری المالکی نامزدی وی را برای به دست گرفتن پست نخست وزیری این کشور تبریک گفت.
در این بیانیه آمده است: نیچیروان بارزانیف رئیس اقلیم کُردستان عراق در تماسی تلفنی نامزدی «نوری المالکی» برای سمت نخست وزیری عراق فدرال را تبریک گفت و ضمن اعلام حمایت خود، برای او در انجام این مسئولیت، آرزوی موفقیت کرد.
«نیچیروان ادریس بارزانی» رئیس اقلیم کُردستان عراق، در این تماس تلفنی ضمن اعلام حمایت خود از «نوری المالکی»، ابراز امیدواری کرد که در انجام وظیفه و مسئولیت آیندهشان برای تشکیل دولتی فراگیر که خواست و انتظارات تمام هموطنان عراق را فراهم کند، آرزوی موفقیت کرد؛ به شیوهای که این حکومت، توانایی مقابله با موانع و مشکلات پیشرو را داشته باشد.
در ادامه این گفتوگو، «نوری المالکی» از برقراری تماس تلفنی و تبریک «نیچیروان بارزانی»، تشکر و قدردانی کرد.
گفتنی است که ائتلاف چارچوب هماهنگی شیعیان عراق، نوری المالکی رئیس ائتلاف دولت قانون را به عنوان نامزد رسمی پست نخستوزیری این کشور معرفی کرد.
در بیانیه چارچوب هماهنگی گروه ها و احزاب شیعه عراق در این خصوص آمده است: با اکثریت آرا تصمیم گرفته شد که «نوری کامل المالکی» به عنوان نامزد بزرگترین فراکسیون پارلمانی، بر اساس تجربه سیاسی و اداری و نقش او در مدیریت کشور، برای سمت نخست وزیری معرفی شود.
نوری المالکی علاوه بر ریاست حزب الدعوه و ائتلاف دولت قانون، پیشتر و در سال ۲۰۰۶ به مدت ۸ سال نخست وزیر عراق بود.


نظر شما