۱۸ بهمن ۱۴۰۴، ۹:۱۳

ارتقای آسفالت کریدور اصلی کشور با ۵ کارگاه فعال آسفالت در استان یزد

ارتقای آسفالت کریدور اصلی کشور با ۵ کارگاه فعال آسفالت در استان یزد

یزد - مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان یزد با اشاره به فعالیت همزمان ۵ کارگاه روکش آسفالت در کریدور اصلی کشور در محدوده استان یزد، از تخصیص اعتبارات برای بهبود وضعیت آسفالت خبر داد.

محمدرستگاری در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به اهمیت کریدور ترانزیتی تهران-بندرعباس، اظهار کرد: در حال حاضر پنج کارگاه آسفالت در این محور فعال هستند و روزانه بین ۱۵۰۰ تا ۱۸۰۰ تن آسفالت در مسیر ورودی نایین به سمت کرمان پخش می‌شود.

وی تصریح کرد: حجم مالی قراردادهای منعقدشده در این بخش حدود ۱۷۰۰ تا ۱۸۰۰ میلیارد ریال است و پیش‌بینی می‌شود با ادامه این روند، وضعیت روسازی این کریدور حیاتی ملی تا چند ماه آینده به سطح مطلوب و قابل قبولی برای ترددهای سبک و سنگین برسد.

رستگاری همچنین به دیگر پروژه‌های مهم استانی اشاره کرد و افزود: در محور یزد-بافق-بهاباد مناقصه‌های لازم انجام شده و به محض تعیین پیمانکار، عملیات اجرایی آغاز خواهد شد. همچنین در محور مهریز-خاتم با وجود فعالیت دو پیمانکار، تلاش می‌شود وضعیت آسفالت تا پایان شهریورماه به طور محسوسی بهبود یابد.

وی در ادامه با بیان اینکه پروژه‌های محورهای یزد-شیراز و یزد-طبس نیز در دست پیگیری است، خاطرنشان کرد: در محور یزد-طبس دو فقره مناقصه جدید در مرحله فراخوان قرار دارد و انتظار می‌رود طی یک تا دو ماه آینده پیمانکاران آنها مشخص شوند.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان یزد در بخش دیگری از سخنان خود بر توجه ویژه به راه‌های فرعی و روستایی تأکید کرد و گفت: محور فیض‌آباد، سانیج و سخوید به دلیل سابقه حوادث، در اولویت بهسازی قرار دارد و مناقصه آن در دست برگزاری است. همچنین عملیات اصلاح نقاط حادثه‌خیز و پیچ‌های خطرناک در مسیر تفت به ده‌بالا آغاز شده و انتظار می‌رود در ماه‌های آینده شاهد افزایش ایمنی در این محور باشیم.

رستگاری افزود: به جز کریدور تهران-بندرعباس، سایر پروژه‌های اعلام شده عمدتاً در مرحله فراخوان و مناقصه هستند و با نهایی شدن قراردادها، اجرای آنها به سرعت آغاز خواهد شد.

کد خبر 6741338

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • حمیدرضا IR ۰۹:۳۷ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۸
      0 0
      بسیار عالی