۲۲ بهمن ۱۴۰۴، ۱۲:۳۶

بروجردی: انقلاب اسلامی ایران ملت را از ذلت به اوج عزت رساند

بروجردی: انقلاب اسلامی ایران ملت را از ذلت به اوج عزت رساند

لنگرود- عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: پیش از انقلاب ایران در سلطه کامل آمریکا و رژیم پهلوی بود، اما با هدایت امام خمینی(ره) و ایستادگی ملت از ذلت به اوج عزت رسیدیم.

به گزارش خبرنگار مهر، علاءالدین بروجردی ظهر چهارشنبه در جمع مردم لنگرود و در مراسم راهپیمایی ۲۲ بهمن با اشاره به دستاوردهای انقلاب اسلامی و نقش الهی و مردمی آن، گفت: قبل از پیروزی انقلاب، ایران در سلطه کامل آمریکا و رژیم پهلوی بود. با حضور ۶۰ هزار مستشار نظامی و تصویب قوانینی مانند کاپیتولاسیون، همه مقدرات کشور در اختیار آمریکا بود و ملت ما تحقیر می‌شد. شاه حتی بخش‌هایی از کشور و مناطق استراتژیک را به دشمن تقدیم می‌کرد.

وی افزود: با پیروزی انقلاب اسلامی، تحولی عظیم در تاریخ ایران رقم خورد. ملت ایران با هدایت امام خمینی(ره) و پس از تقدیم ده‌ها هزار شهید، از ذلت به اوج عزت رسید. توانستیم سربازان آمریکایی را اسیر کنیم، پهپادهای متجاوز را سرنگون و مهندسی معکوس کنیم، و در عرصه‌های موشکی و پهپادی جزء کشورهای رده اول جهان قرار گیریم.

بروجردی تأکید کرد: ملت ایران با تکیه بر فرهنگ قرآنی و قانون اساسی اسلامی در برابر آمریکا و دشمنان منطقه‌ای ایستاده است. تهدیدهای اقتصادی و تحریم‌ها نتوانسته ملت ما را به عقب‌نشینی وادار کند. همانگونه که در دوران دفاع مقدس و جنگ تحمیلی مقاومت کردیم، امروز نیز توان دفاعی کشور کامل و آماده است.

وی درباره دستاوردهای علمی و هسته‌ای کشور گفت: قبل از انقلاب، آمریکا و غرب اجازه نمی‌دادند ما دانش هسته‌ای را بیاموزیم. امروز ایران از استخراج اورانیوم تا ساخت سانتریفیوژ و غنی‌سازی، به طور کامل و مستقل این فناوری را در اختیار دارد. این افتخار حاصل تلاش فرزندان ملت و هدایت الهی است.

بروجردی با اشاره به اقتدار نظامی کشور ادامه داد: ما هیچ واهمه‌ای از تهدیدهای آمریکا نداریم. در طول هفته‌های گذشته، تصمیمات شورای عالی امنیت ملی کشور و آمادگی نیروهای مسلح نشان داد که اگر هر تجاوزی رخ دهد، پاسخ مقتدرانه خواهد بود. سیاست ما بر اساس قانون اساسی، اعتقادات اسلامی و رهنمودهای مقام معظم رهبری، دفاع و بازدارندگی است.

وی به اهمیت اتحاد و مقاومت ملت اشاره کرد و گفت: ملت ایران هوشمند، آگاه و مقاوم است و هیچ قدرتی قادر به شکست آن نیست ما در برابر توطئه‌ها، تحریم‌ها و فشارهای خارجی ایستاده‌ایم و از استقلال، عزت و حقوق خود کوتاه نخواهیم آمد. ارتباط ما با دوستان منطقه‌ای مانند لبنان، یمن و حشد شعبی عراق، براساس اصول دفاع از حق و عدالت است.

کد خبر 6746301

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha