دکتر احمد نوحه گر در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب افزود: فعالیتهای پژوهشی در حوزه خلیج فارس مورد کم توجهی واقع شده است و هنوز یک بانک اطلاعاتی مطلوب در مورد تحقیقات حوزه خلیج فارس در کشور وجود ندارد و با وجود اینکه پس از انقلاب کارهای تحقیقاتی زیادی درباره خلیج فارس انجام شده اما بانک اطلاعاتی در این زمینه تشکیل نشده است.
رئیس دانشگاه هرمزگان خاطرنشان کرد: در شأن نام خلیج فارس نیست که کارهای پژوهشی در این حوزه مورد بی توجهی واقع شوند این در حالی است که در سایر کشورها بیش از صدها هزار اثر پژوهشی در مورد خلیج فارس وجود دارد.
وی گفت: دانشگاه هرمزگان بسیاری از پژوهشهای خود را به سمت پژوهشهای دریایی سوق می دهد که هیدروژئومورفولوژی سواحل شمالی تنکه هرمز، ژئومورفولوژی سواحل و پژوهش در حوزه سازه های دریایی از جمله این تحقیقات است.
نوحه گر یادآور شد: مطالعات اجتماعی سواحل، مطالعات مکان گزینی سواحل، زیباسازی ساحل و پوشش گیاهی ساحل از دیگر برنامه های پژوهشی است که دانشگاه هرمزگان در دست اقدام دارد.
نظر شما