۲ اسفند ۱۴۰۴، ۲۱:۱۸

۷۴۶ نفر در انتخابات شوراهای روستایی آستانه اشرفیه ثبت‌نام کردند

۷۴۶ نفر در انتخابات شوراهای روستایی آستانه اشرفیه ثبت‌نام کردند

آستانه اشرفیه- فرماندار آستانه اشرفیه با اشاره به آمار ثبت‌نام‌کنندگان انتخابات شوراهای روستاها گفت: ۷۴۶ نفر در ۱۰۴ حوزه روستایی بخش مرکزی و کیاشهر ثبت‌نام کردند.

رحمت حیدری‌نژاد در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به ثبت نام ۷۴۶ نفر در ۱۰۴ حوزه روستایی بخش مرکزی و کیاشهر آستانه اشرفیه اظهار کرد: از این تعداد، ۶۹۳ نفر مرد و ۵۳ نفر زن هستند.

وی افزود: از مجموع ثبت‌نام‌کنندگان، ۲۸۹ نفر به صورت حضوری و ۴۵۷ نفر به صورت غیرحضوری ثبت‌نام کردند.

فرماندار آستانه اشرفیه با اشاره به وضعیت ثبت‌نام در بخش‌ها ادامه داد: در بخش مرکزی با ۷۱ حوزه روستایی، ۴۹۷ نفر ثبت‌نام نمودند که از این تعداد، ۴۵۷ نفر مرد و ۴۰ نفر زن هستند.

حیدری‌نژاد تصریح کرد: در بخش کیاشهر با ۳۳ حوزه روستایی، ۲۴۹ نفر ثبت‌نام کردند که از این تعداد، ۲۳۶ نفر مرد و ۱۳ نفر زن می‌باشند.

وی در پایان با تأکید بر مشارکت شهروندان گفت: میزان ثبت‌نام‌ها نشان‌دهنده استقبال خوب مردم از انتخابات شوراهای روستاهاست.

کد خبر 6755905

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha