تقلای دولت ترامپ برای توجیه جنجال «نیل تا فرات»

تقلای دولت ترامپ برای توجیه جنجال «نیل تا فرات»

محافل رسانه‌ای رژیم صهیونیستی از تلاش دولت ترامپ برای مهار خشم کشورهای عربی بعد از سخنان جنجالی سفیر آمریکا خبر دادند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شهاب، محافل رسانه ای رژیم صهیونیستی گزارش دادند، آمریکا تلاش می کند خشم کشورهای عربی در خصوص سخنان جنجالی اخیر سفیر واشنگتن در تل آویو را مهار کند.

در این گزارش آمده است، دولت ترامپ خطاب به کشورهای عربی مدعی شده که این سخنان تنها بیانگر مواضع شخصی مایک هاکابی است.

روز گذشته نیز سخنگوی سفارت آمریکا در اراضی اشغالی برای توجیه سخنان جنجالی سفیر این کشور مدعی شد که سخنان مایک هاکابی از مسیر اصلی خود خارج شد و هیچ تغییری در سیاست‌های واشنگتن در قبال تل آویو به وجود نیامده است.

این در حالی است که پیشتر نیز دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا مدعی شده بود مساحت اراضی اشغالی کم است و باید توسعه پیدا کند!

به تازگی مایک هاکابی سفیر آمریکا در اراضی اشغالی که با سخنان خود درباره لزوم گسترش دامنه اشغالگری رژیم صهیونیستی از نیل تا فرات جنجال آفریده بود تلاش کرد با مطرح کردن سخنان جدید مواضع قبلی خود را توجیه کند.

وی با انتشار یک پست در فضای مجازی تلاش کرد مسئولیت سخنان مطرح شده را متوجه تاکر کارلسون مجری مشهور آمریکایی کند و مدعی شد که کارلسون او را به سمت صحبت درباره این موضوعات کشاند.

کد خبر 6758377

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • ناشناس IR ۱۲:۱۷ - ۱۴۰۴/۱۲/۰۵
      0 0
      احتمالا افریقایی ها از فقر یهودی شوند و در این مناطق اورده شوند