۴ فروردین ۱۴۰۵، ۱۰:۳۲

کاهش ۲۳ درصدی تردد جاده‌ای در اصفهان طی هشت روز نخست طرح نوروزی

کاهش ۲۳ درصدی تردد جاده‌ای در اصفهان طی هشت روز نخست طرح نوروزی

اصفهان -رئیس پلیس راه استان اصفهان از کاهش ۲۳ درصدی تردد در محورهای مواصلاتی استان در هشت روز ابتدایی طرح نوروزی خبر داد.

سرهنگ عبدالرضا میرزایی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: بررسی آمار تردد در هشت روز نخست اجرای طرح نوروزی نشان می‌دهد میزان تردد در محورهای مواصلاتی استان نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۲۳ درصد کاهش یافته است.

وی افزود: در حال حاضر تردد در تمامی محورهای استان اصفهان به صورت عادی و روان جریان دارد و مشکل خاصی در عبور و مرور گزارش نشده است.

رئیس پلیس راه استان اصفهان با اشاره به محورهای پرتردد استان ادامه داد: در این مدت محورهای اصفهان–بهارستان، آزادراه ذوب‌آهن و محور نجف‌آباد به تیران و داران بیشترین سهم تردد را به خود اختصاص داده‌اند.

میرزایی با توجه به بارش نزولات آسمانی در محورهای استان به رانندگان توصیه کرد: با توجه به تداوم بارندگی‌ها، رانندگان هنگام تردد در جاده‌ها حتماً سرعت مطمئنه را رعایت کرده و با احتیاط بیشتری رانندگی کنند.

وی در پایان تأکید کرد: تمامی رانندگان و سرنشینان خودروها، چه در صندلی جلو و چه در صندلی عقب، پیش از حرکت حتماً کمربند ایمنی خود را ببندند تا از بروز حوادث ناگوار جلوگیری شود.

کد مطلب 6782227

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha