به گزارش خبرنگار مهر، همزمان با بارش های بسیار شدید ۲۴ ساعت اخیر در نقاط مختلف استان سمنان، وقوع سیل در جنوب شهرستان گرمسار و در منطقه مجاور حبله رود گزارش شده است.
سیلابی که به گفته مسئولان، مهار شده و فروکش کرده است اما هنوز خسارات نهایی این سیلاب به تاسیسات شهرستان گرمسار، برآورد نهایی نشده است.
فرماندار گرمسار در گفتگو با خبرنگار مهر، با بیان اینکه این سیلاب در پی بارش شدید باران در شهرستان رخ داده است، گفت: با توجه به هشدار نارنجی هواشناسی امکان تداوم این سیلاب ها در روزهای آتی وجود دارد.
علی همتی با بیان اینکه این سیلاب بامداد پنجشنبه به اوج خود رسید، ابراز کرد: با اقدام جهادی مسئولان خوشبختانه این سیلاب مهار شده و شرایط تحت کنترل است.
وی همچنین با اشاره به موقعیت این سیلاب بیان کرد: وقوع سیلاب در محدوده بند انحرافی بنکوی گرمسار گزارش شد که بعد از اقدام مسئولان هم اکنون شرایط تحت کنترل است.


نظر شما