۷ فروردین ۱۴۰۵، ۱۴:۱۰

خلیج فارس متلاطم است

خلیج فارس متلاطم است

بوشهر-کارشناس اداره کل هواشناسی استان بوشهر گفت: بر اساس نقشه های هواشناسی تا روز یکشنبه با وزش بادهای شمالی در سواحل جنوبی استان، خلیج فارس به نسبت متلاطم پیش بینی می شود.

حسین شکوهی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: بررسی نقشه های هواشناسی نشان می دهد که در ساعاتی از وقت امروز (جمعه)، با افزایش پوشش ابر در برخی نقاط، بویژه نواحی شمالی و ارتفاعات شرقی استان، احتمال بارش پراکنده باران و رعدوبرق دور از انتظار نیست.

کارشناس اداره کل هواشناسی استان بوشهر افزود: همچنین تا روز یکشنبه با وزش بادهای شمالی در سواحل جنوبی استان، خلیج فارس به نسبت متلاطم پیش بینی می شود.

وی گفت: آسمان استان بوشهر در ساعت های آینده صاف تا قسمتی ابری همراه با غبار محلی، گاهی افزایش ابر، امروز در مناطق شمالی و ارتفاعات شرقی استان با احتمال بارش پراکنده باران و رعدوبرق، فردا در برخی نقاط مه صبحگاهی پیش بینی می شود.

کارشناس اداره کل هواشناسی استان بوشهربیان کرد: وزش باد متغیر، غالباً شمال غربی تا غربی با سرعت ۸ تا ۳۰ گاهی تا ۳۸ کیلومتر در ساعت، در سواحل جنوبی با سرعت ۱۲ تا ۳۸ کیلومتر در ساعت خواهد بود.

وی ادامه داد: ارتفاع موج دریا ۳۰ تا ۹۰ گاهی ۱۲۰ سانتی‌متر، در سواحل جنوبی ۶۰ تا ۱۲۰ سانتیمتر پیش بینی می شود.

کد مطلب 6784591

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha