به گزارش خبرنگار مهر، هفته بیست و یکم رقابت های فوتبال لیگ دسته اول باشگاه های کشور عصر امروز با برگزاری 12 دیدار در گروه های دوگانه پیگیری شد که در یکی از دیدارهای مهم گروه الف، تیم فوتبال استیل آذین با نتیجه 5 بر 2 برابر شموشک نوشهر به پیروزی دست یافت تا با توجه به توقف پیام در جمع دو تیم بالای جدول این گروه قرار بگیرد.
در این دیدار که در ورزشگاه دستگردی برگزار شد، ایمان رزاقی راد(26 و 41)، محمد پروین(47 و 72) و محمد همرنگ(25) برای استیل آذین گلزنی کردند. همچنین آیت طبرستانی(28) و محمد غریب(45) گل های شموشک را به ثمر رساندند.
استیل آذین با این پیروزی 35 امتیازی شد و با توجه به تفاضل گل بهتر نسبت به پیام مشهد به رده دوم این گروه صعود کرد تا شانس هایش برای صعود به پلی آف افزایش پیدا کند. شموشک هم با همان 22 امتیاز در بین تیم های قعرنشین این گروه قرار دارد.
جدول رده بندی گروه الف:
1- نیروزی زمینی 36 امتیاز
2- استیل آذین 35 امتیاز(تفاضل گل 20+)
3- پیام مشهد 35 امتیاز(تفاضل گل 12+)
............................................
11- شموشک 22 امتیاز
12- شاهین اهواز 14 امتیاز


نظر شما