۲۱ اردیبهشت ۱۳۸۷، ۱۲:۵۵

بنا به اعتراف منابع آمریکایی

نصرالله توطئه مشترک آمریکا،عربستان و حریری علیه مقاومت را خنثی کرد

نصرالله توطئه مشترک آمریکا،عربستان و حریری علیه مقاومت را خنثی کرد

منابع موثق وزارت امور خارجه آمریکا به توطئه مشترک رئیس فراکسیون اکثریت پارلمان لبنان،عربستان و آمریکا برای ضربه زدن به مقاومت و نماد آن حزب الله اعتراف کردند که دبیرکل حزب الله توانست آن را نقش بر آب کند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اینترنتی شبکه تلویزیونی المنار، درحالی که سید حسن نصرالله روزپنجشنبه در کنفرانس مطبوعاتی خود توطئه سران 14 مارس را برای خلع سلاح حزب الله،نقش برآب کرد، بازگشت سعد الحریری به لبنان پس از این غیبت طولانی مدت، سئوالاتی را مطرح می کند و آن اینکه چرا سعد الحریری رئیس جریان المستقبل لبنان بعد از این غیبت طولانی به لبنان بازگشت؟ و اینکه رئیس فراکسیون اکثریت پارلمان لبنان چه توطئه ای را در سر داشت که در تلاش بود تا آن را پیش از حوادث بیروت به اجرا درآورد؟

این درحالی است که منابعی بسیارآگاه در وزارت امورخارجه آمریکا فاش کردند، سعد الحریری به لبنان بازگشت تا تصمیم نهایی را درباره موضوع انتخاب رئیس جمهوری آتی لبنان اتخاذ کند.

این منابع درادامه خاطرنشان کردند: سعد الحریری حمایت و پشتیبانی قاطع عربستان را از تحرکات خود به دست آورد و برای محقق کردن اهداف خود از آمریکا درخواست کمک کرد.

رئیس فراکسیون اکثریت پارلمان خود از آمریکا خواست تا وی را در محقق شدن امور ذیل یاری کند.

1- استقرار نیروهای آمریکایی در مرزهای سوریه و عراق با هدف ترساندن دمشق

2- صدور بیانیه های قوی درباره برنامه هسته ای سوریه

3- محکومیت شدید سوریه به علت آنچه آنان دخالت درامور داخلی عراق و لبنان عنوان می کنند.

4- تسریع بخشیدن به روند فعالیت دادگاه بین المللی بررسی ترور رفیق حریری با هدف ترساندن سوریه

منابع مذکورهمچنین دراشاره به تلاش حریری برای ایجاد فتنه مذهبی و القای اینکه حزب الله به عنوان نماد مقاومت در لبنان، از محبوبیتی برخوردار نیست برای اجرای توطئه خود در لبنان، تصریح کردند: سعد الحریری هیئتی از 14 مارس از جمله 11 فرد شیعه را به واشنگتن فرستاد تا با اعضای کنگره و دیگر سازمانهای آمریکایی رایزنی هایی را انجام دهند و به آنان اعلام کند که حزب الله از پشتوانه و حمایت همه شیعیان برخوردار نیست. بنابراین با حمایت آمریکا می توان به زعم وی تسلط و سیطره حزب الله را بر شیعیان درهم شکست.

به گفته این منابع، سعد الحریری به مقامهای آمریکایی گفت : نیروهای امنیت داخلی لبنان پس از آنکه از سوی آمریکایی ها و اردنی ها آموزش دیدند و همچنین عربستان و آمریکا آنان را مجهز کردند، آمادگی انجام عملیات را دارند.

المنار درادامه به این نکته اشاره کرد که "جف ورشتاین" که در سال 2004 یک دیپلمات در لبنان بود، مسئول هماهنگی آمریکا در موضوع آموزش نیروهای امنیتی است.

به گزارش مهر، تصمیمات دولت فواد سنیوره علیه مقاومت برای برچیدن شبکه ارتباطی تلفنی مقاومت، با اعتراض گسترده طرفداران مقاومت در برابر اشغالگری و تهدیدهای رژیم صهیونیستی روبرو شد که آن را توطئه ای آشکار با هدایت آمریکا و برخی کشورهای عربی علیه مقاومت قلمداد کردند و همزمان افزایش مشکلات اقتصادی مردم، سبب اعتراضات گسترده علیه دولت غربگرای سنیوره شد؛ این وضعیت سبب بروز درگیریهایی از روز چهارشنبه 18 اردیبهشت در بیروت شده است.

کد خبر 680024

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha