۲۸ فروردین ۱۴۰۵، ۱۸:۰۸

میزبانی قم از خانواده های شهید دانش‌آموز میناب در روز ملی دختر

میزبانی قم از خانواده های شهید دانش‌آموز میناب در روز ملی دختر

قم - مدیرکل حوزه استاندار قم از برگزاری مجموعه‌ای از برنامه‌ها به مناسبت روز ملی دختر و همزمان با سالروز میلاد حضرت فاطمه معصومه (س) با حضور خانواده های شهدای میناب خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، حسین مهدوی‌راد بعدازظهر جمعه در گفتگو با خبرنگاران اظهار کرد: همزمان با آغاز دهه کرامت و در روز یکشنبه ۳۰ فروردین‌ماه ۱۴۰۵، شهر قم میزبان ویژه خانواده‌های شهدای دانش‌آموز خواهد بود که در حملات اخیر دشمنان به شهادت رسیده‌اند و حضور آنان در این برنامه‌ها جلوه‌ای ویژه به آیین‌های این روز خواهد بخشید.

وی با بیان اینکه برنامه‌های پیش‌بینی‌شده با مشارکت دستگاه‌های مختلف اجرایی و فرهنگی طراحی شده است، افزود: در نخستین بخش از این برنامه‌ها، قطار حامل خانواده‌های معظم شهدا ساعت ۷:۳۰ صبح وارد ایستگاه راه‌آهن محمدیه قم خواهد شد و آیین استقبال رسمی از این عزیزان با حضور مسئولان و اقشار مختلف مردم تا ساعت ۸:۳۰ در همان محل برگزار می‌شود.

مدیرکل حوزه استاندار قم ادامه داد: پس از مراسم استقبال، فرآیند انتقال مهمانان به محل‌های اسکان انجام خواهد شد و این خانواده‌ها تا پیش از ظهر فرصتی برای استراحت خواهند داشت و در ادامه، از ساعت ۱۱:۳۰ تا ۱۴ برنامه زیارت حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه (س)، اقامه نماز جماعت و پذیرایی در مهمانسرای حرم در نظر گرفته شده است.

مهدوی‌راد با اشاره به نقش رسانه‌ها در انعکاس این رویداد خاطرنشان کرد: بازه زمانی مشخصی از ساعت ۱۴ تا ۱۵ برای گفت‌وگوی رسانه‌های داخلی و خارجی با خانواده‌های شهدا پیش‌بینی شده تا پیام و روایت این عزیزان به شکلی گسترده به افکار عمومی منتقل شود.

وی در تشریح برنامه محوری این روز تصریح کرد: مراسم اصلی روز ملی دختر از ساعت ۱۵ تا ۱۸ در شبستان بزرگ امام خمینی (ره) حرم مطهر برگزار می‌شود که شامل سخنرانی معاون امور زنان و خانواده رئیس‌جمهور، اجرای برنامه‌های آیینی از جمله مداحی، بیان خاطرات و همچنین تجلیل از خانواده شهدای دانش‌آموز میناب خواهد بود.

به گفته وی، پس از پایان این مراسم، خانواده‌های شهدا ساعت ۱۸ به سمت مسجد مقدس جمکران اعزام می‌شوند و ضمن اقامه نماز مغرب و عشاء، در ویژه‌برنامه‌ای که به همین مناسبت تدارک دیده شده، حضور یافته و در ضیافت شام این مجموعه شرکت خواهند کرد.

مدیرکل حوزه استاندار قم در ادامه به برنامه‌های شبانه این روز اشاره کرد و گفت: از ساعت ۲۱، این خانواده‌ها در راهپیمایی شبانه مردم قم در مسیر خیابان شهید صدوقی (زنبیل‌آباد) شرکت خواهند کرد و در طول مسیر، در ۱۲ موکب پیش‌بینی‌شده مورد تکریم و استقبال مردمی قرار می‌گیرند.

وی افزود: همچنین از ساعت ۲۲:۳۰ تا ۲۳:۳۰ اجتماع مردمی در میدان مفید قم برگزار می‌شود که یکی دیگر از بخش‌های مهم این برنامه‌ها به شمار می‌رود و پس از آن، خانواده‌های شهدا به محل اقامت خود بازمی‌گردند.

مهدوی‌راد در پایان با اشاره به برنامه روز دوم این سفر گفت: آیین بدرقه خانواده‌های معظم شهدا ساعت ۱۰:۳۰ صبح روز دوشنبه ۳۱ فروردین‌ماه در ایستگاه مرکزی راه‌آهن قم برگزار خواهد شد و این عزیزان پس از آن، برای زیارت بارگاه ملکوتی حضرت امام رضا (ع) عازم مشهد مقدس می‌شوند.

کد مطلب 6803417

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha