۲۷ اردیبهشت ۱۳۸۷، ۱۱:۰۲

به منظور پیشگیری؛

تاسیس بانک اطلاعات آسیبهای اجتماعی ضروری است

تاسیس بانک اطلاعات آسیبهای اجتماعی ضروری است

یک متخصص علوم رفتاری و آسیب شناس اجتماعی گفت: با پیشگیری می توان از وقوع 80 درصد جرائم و آسیبهای اجتماعی جلوگیری کرد و دراین خصوص تاسیس بانک آسیبهای اجتماعی ضروری است.

دکتر مجید ابهری در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: پیشگیری فرآیندی است که بوسیله آن می توان و باید از ابتلا به بیماری یا سقوط در ورطه آسیبها جلوگیری کرد ، در ماههای اخیر اکثر نهادهای متولی امنیت و سلامت اجتماعی جامعه و سازمانهای مسئول در امور رفاهی و فرهنگی جوانان ، ضرورت پیشگیری از آسیبهای اجتماعی را احساس و اعلام نموده اند.

استاد دانشگاه شهید بهشتی تاکید کرد: همه می دانیم که پیشگیری موثر تر و ارزان تر از درمان است اما اینکه چه سازمان و فردی باید در این زمینه طلایه دار شود و حرکت را آغاز نماید جای سوال است.

وی گفت: به نظر بنده باید امکانات نرم افزاری سازمانها و نهادهای متولی در یک جا متمرکز شده و با برنامه ریزی قدم به میدان گذارند.

ابهری افزود: پیشگیری از اعتیاد مواد مخدرروان گردان ، انحرافات اخلاقی ، مشکلات روحی و روانی ، افسردگی و ... حرکتهایی است که در عمل قابل اجرا بوده و فقط نیاز به برنامه ریزی و اقدامات جدی دارد و دیگر این مساله از شعار و حرف گذشته است و باید تا دیرتر نشده اقدام موثری انجام داد که مساله واکسیناسیون روحی و رفتاری نوجوانان و جوانان در مقابل تهاجم ناتوی فرهنگی انجام پذیرد چراکه پیشگیری کاری نیست که به فردا و فرداها موکول شود .

وی گفت: امیدواریم به زودی شاهد تمرکز اطلاعات و امکانات باشیم و اولین قدم در این خصوص تاسیس بانک آسیبهای اجتماعی است تا با این کار پشتوانه علمی و عملی برای یک پیشگیری موثر فراهم شود.

کد خبر 684102

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha