۲۲ خرداد ۱۴۰۵، ۱۴:۱۲

عملیات اجرایی کمربندی غربی خرم‌آباد آغاز می‌شود

عملیات اجرایی کمربندی غربی خرم‌آباد آغاز می‌شود

خرم‌آباد - استاندار لرستان از آغاز عملیات اجرایی کمربندی غربی شهر خرم‌آباد خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، سید سعید شاهرخی ظهر جمعه در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: باهدف تسهیل عبورومرور و توسعه فضاها و زیرساخت‌های شهری مرکز استان، عملیات اجرایی کمربندی غربی خرم‌آباد طی هفته‌های پیشرو، آغاز می‌شود.

وی ادامه داد: با اجرای این کمربند، از روستای «گیلوران» و «دامنه سفیدکوه» یک اتوبان به «تنگ شبیخون» کشیده می‌شود که نقش مؤثری در بهبود عبورومرور شهری و کاهش ترافیک درون‌شهری و خواهد داشت.

استاندار لرستان، افزود: پیمانکار پروژه مشخص شده و طی دو تا سه هفته آینده عملیات اجرایی این پروژه، آغاز می‌شود.

شاهرخی، گفت: اجرای این کمربند خرم‌آباد را از نظر شهری متحول می‌کند، اکنون تردد فقط از مرکز این شهر و دره خرم‌آباد صورت می‌گیرد که با ایجاد اتوبان در دامنه «سفیدکوه»، قطعاً شاهد تحول و ارزش‌افزایی برای املاک و اراضی ساکنین این مناطق نیز خواهیم بود.

وی تصریح کرد: با اجرای این پروژه، اهالی محلات «پشت بازار» و «فلک الدین» نیز از مزایای مهم این پروژه بهره‌مند خواهند شد.

استاندار لرستان، تأکید کرد: تحول در فضای شهری و بهبود تردد در سطح شهر به‌صورت ویژه در دستور کار مجموعه مدیریتی استان قرار دارد.

کد مطلب 6857848

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • IR ۱۰:۰۷ - ۱۴۰۵/۰۳/۲۴
      1 0
      سلام از این قول قرارها زیاد داده شده چند سال قبل هم گفته شد جاده کمر بندی از پشته حسین آباد به قاضی آباد وصل می شود ولی در حد یک عکس وفیلم برداری بود
    • راستگو IR ۰۱:۳۵ - ۱۴۰۵/۰۳/۲۶
      0 0
      طرح ترافیکی را به مردم در رسانه نشان دهید