۲ تیر ۱۴۰۵، ۱۸:۱۱

سیاست حمایتی دولت برای برنج تولید داخل، افزایش قیمت است

سیاست حمایتی دولت برای برنج تولید داخل، افزایش قیمت است

قائم‌مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت درباره قیمت برنج داخل گفت: سیاست حمایتی دولت برای برنج تولید داخل، افزایش قیمت است، اما قیمت برنج خارجی در بازار از ثبات برخوردار است.

به گزارش خبرگزاری مهر از صدا و سیما، محمدصادق مفتح، قائم‌مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت ضمن ابراز رضایت از اوضاع بازار، گفت: با تلاش مدیران و اصناف، هیچ کمبودی در تامین کالاهای اساسی در بازار به چشم نمی‌خورد و قیمت‌ها روند ثابت و معقولی دارند.

وی درباره افزایش قیمت برخی از کالاها افزود: وقتی واردات نهاده‌ها با مشکل روبه‌رو شود طبیعی است که قیمت تمام شده کالاهای تولیدی افزایش پیدا کند که کاملا با مقوله گرانفروشی متفاوت است.

مفتح ادامه داد: وقتی روند واردات نهاده‌ها کند یا متوقف شود، مولفه‌های تولید افزایش پیدا می‌کند در چنین مقطعی، برای اینکه تولید و تجارت تداوم پیدا کند افزایش قیمت در حد مجاز معقول است.

وی گفت: هم اکنون هیچ گرانفروشی در بازار مشهود نیست.

مفتح درباره قیمت برنج نیز افزود: سیاست حمایتی دولت برای برنج تولید داخل، افزایش قیمت است، اما قیمت برنج خارجی در بازار از ثبات برخوردار است.

کد مطلب 6869168

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha