محمد هادی حیدر زاده در گفتگو با خبرنگار مهر یادآور شد: در شهر تهران روزانه به طور متوسط بیش از 7 هزار تن زباله تولید می شود که این مسئله ، موضوعی غیر عادی و بحرانی است که تا کنون تنها با توانایی های مدیرت شهری کنترل شده و در واقع توان شهرداری را بیش از حد به خود اختصاص داده است.
وی تصریح کرد: در طرح جامع مدیریت پسماند به کنترل بحران تولید زباله به عنوان یک نقطه استراتژیک توجه شده تا انرژی اصلی صرف کاهش تولید زباله در شهر تهران شود ، علی رغم تمامی فعالیت ها و برنامه های اجرا شده در این خصوص ، هنوز از وضعیت مطلوب خیلی عقب هستیم.
مشاور شهردار تهران در امور زیست محیطی در خصوص راهکارهای در نظر گرفته شده جهت کاهش میزان تولید زباله در تهران افزود: فرهنگ سازی ، تغییر الگوی مصرف ، هماهنگی سیاست ها و برنامه ها در راستای تولید زباله کمتر و ... از جمله مواردی است که در طرح جامع مدیریت پسماند مورد تأکید قرار می گیرد.


نظر شما