۲۲ تیر ۱۴۰۵، ۱۳:۱۷

موزه گرافیک بازگشایی شد؛ برگزاری ۲ نمایشگاه در عمارت ارباب هرمز

موزه گرافیک بازگشایی شد؛ برگزاری ۲ نمایشگاه در عمارت ارباب هرمز

موزه گرافیک ایران که به دلیل جنگ رمضان و حمله آمریکایی صهیونی به ایران تعطیل شده بود، مجدداً بازگشایی شد.

به گزارش خبرنگار مهر، موزه گرافیک ایران که به دلیل شرایط جنگی در کشور و حمله وحشیانه آمریکایی صهیونی به ایران تعطیل شده بود، مجدداً بازگشایی شد.

بر این اساس، همزمان با دهمین سال استقرار موزه گرافیک در عمارت ارباب هرمز، ۲ نمایشگاه برپاست؛ نمایشگاه اول «چهارمین نمایشگاه تاریخ طراحی گرافیک معاصر ایران» با تمرکز بر آثار دهه چهل و اسناد کمتر دیده‌شده و نمایشگاه دوم؛ «۱۰ سال موزه، ۱۰ اثر» در گالری حوضخانه است.

نمایشگاه «۱۰ سال موزه ۱۰ اثر» شامل آثار چاپی نایاب و آرت‌ورک‌هایی از گنجینه موزه است که روایتی از ۲ دهه تلاش برای حفظ میراث گرافیک ایران را نشان می‌دهد.

موزه گرافیک ایران از یکشنبه تا پنجشنبه ساعت ۹ تا ۱۷ به نشانی اتوبان باقری شمال، بلوار استقلال شرق، خیابان برادران قزوینی، پارک پلیس شمالی، عمارت ارباب هرمز، میزبان علاقه‌مندان است.

کد مطلب 6886744

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha