۱۷ آبان ۱۴۰۵، ۱۱:۴۴

سهم دولت از مالیات واردات بنزین ویژه در سال ۱۴۰۵ صفر شد

سهم دولت از مالیات واردات بنزین ویژه در سال ۱۴۰۵ صفر شد

گمرک ایران نرخ مالیات بر ارزش افزوده سهم دولت از واردات بنزین ویژه با اکتان بالا در سال ۱۴۰۵ را صفر اعلام کرد. با این حال سهم شهرداری‌ها و دهیاری‌ها همچنان دریافت می‌شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، گمرک جمهوری اسلامی ایران با صدور بخشنامه‌ای، نرخ مالیات بر ارزش افزوده سهم دولت از واردات بنزین ویژه با اکتان بالا در سال ۱۴۰۵ را صفر ابلاغ کرد.

بر اساس این بخشنامه و در اجرای جزء ۵-۱۵ احکام مالیاتی قانون بودجه سال ۱۴۰۵، واردات این نوع بنزین از پرداخت پنج‌نهم سهم دولت از مالیات بر ارزش افزوده معاف است.

با این حال، چهار نهم باقی‌مانده از نرخ مالیات و عوارض، به‌عنوان سهم شهرداری‌ها، دهیاری‌ها و روستاهای فاقد دهیاری دریافت خواهد شد.

طبق قانون مالیات بر ارزش افزوده، نرخ مالیات و عوارض انواع بنزین ۳۰ درصد تعیین شده و سهم دولت از این مبلغ پنج‌نهم و سهم نهادهای محلی چهار نهم است.

کد مطلب 7003946

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha