پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲ تیر ۱۳۸۷، ۱۹:۲۴

"گودرزی" قهرمان چهارمین مرحله تور دوچرخه سواری مازندران شد

ساری - خبرگزاری مهر: چهارمین مرحله تور بین المللی دوچرخه سواری مازندران با قهرمانی دوچرخه سوار پتروشیمی تبریز به پایان رسید.

به گزارش خبرنگار مهر، آروین معظمی گودرزی مسافت 120 کیلومتری این مرحله را با زمان دو ساعت و 43 دقیقه و 11 ثانیه رکاب زد و سریعتر از دیگر دوچرخه سواران از خط پایان گذشت.

مهرداد احمدی از تیم ذوب آهن اصفهان و میثم رضائی دوچرخه سوار شهرک های صنعتی قزوین با زمان دو ساعت و 43 دقیقه و 12 ثانیه به ترتیب مقام های دوم و سوم را کسب کردند.

در مجموع تیمی تا پایان چهارمین مرحله این رقابتها، پتروشمی تبریز با زمان 24ساعت و 24 دقیقه و شش ثانیه صدرنشین است، تیم قزاقستان با زمان 24 ساعت و 24 دقیقه و هشت ثانیه در مکان دوم و ذوب آهن اصفهان با زمان 24 ساعت و 24 دقیقه و 15 ثانیه در رده سوم قرار دارد.

در مجموع رده بندی کلی انفرادی نیز آروین معظمی گودرزی با زمان هشت ساعت و 13 دقیقه و 13 ثانیه صدرنشین است و پیراهن طلائی تور را بر تن دارد.

میثم رضایی با زمان هشت ساعت و 12 دقیقه و 38 ثانیه و مهرداد احمدی با زمان هشت ساعت و 12 دقیقه و 38 ثانیه به ترتیب مقامهای دوم و سوم را کسب کردند.

در مجموع امتیازی کوهستان نیز آروین معظمی گودرزی با هشت امتیاز صدر نشین است و پیراهن کوهستان تور را برتن دارد.

پنجمین و آخرین مرحله این رقابتها فردا دوشنبه به مسافت 100 کیلومتر از رامسر آغاز و در کلاردشت به پایان خواهد رسید.

این مسابقات با شرکت 13 تیم داخلی و خارجی ( شش تیم خارجی و هفت تیم داخلی ) جریان دارد.

کد خبر 704004

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha