به گزارش خبرنگار مهر از گرگان، علی اوسط منتظری صبح امرو ز در جلسه مجریان طرح های جنگلداری افزود: با اجرای این طرحهای جنگلداری در زمینه اصلاح، توسعه، احیا و بهره برداری و استمرار تولید در جنگل تاکنون برای شماری زیادی اشتغال ایجاد شده است.
وی اظهار داشت : به منظور کاهش فشار به جنگل های شمال میزان بهره برداری در طرحهای جنگلداری در سالهای اخیر سیر نزولی پیدا کرده است.
وی خاطرنشان کرد : طرح جنگلداری سند مدونی است که مجموعه فعایتهای اجرایی مرتبط با هم را بر اساس اصول مدیریت پایدار جنگل برحسب زمان ومکان برای محدوده ای از جنگل توسط متخصصین و کارشناسان جنگل تهیه و پس از تصویب در مراجع ذربط قابلیت اجرا پیدا می کند.
منتظری حفاظت، احیا، توسعه، جنگلکاری، جنگل شناسی و پرورش جنگل و جاده سازی را از جمله برنامه هایی برشمرد که در تدوین طرح های جنگلداری مورد توجه قرار می گیرند.
معاون مناطق مرطوب و نیمه مرطوب سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور ادامه داد : اکنون بخش قابل توجهی از مناطق جنگلی زیر پوشش این معاونت به صورت علمی مدیریت می شود و زیر پوشش طرحهای جنگلداری قرار دارند.
طبق آمار حدود 45 مجری جنگلداری دولتی ، خصوصی و تعاونی در جنگلهای 8/1 میلیون هکتاری شمال فعالیت دارند.
نظر شما