پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۹ مرداد ۱۳۸۷، ۱۲:۳۷

وزیرخارجه کره شمالی:

امکانات گسترده نظامی کره شمالی عامل صلح در جزیره کره است

امکانات گسترده نظامی کره شمالی عامل صلح در جزیره کره است

وزیر امور خارجه‌ کره‌ شمالی امکانات گسترده‌ نظامی کشورش را زمینه ساز صلح در جزیره‌ کره خواند و بر لزوم افزایش همکاریهای جنوب - جنوب تاکید کرد.

به گزارش خبرنگارمهر، "پاک اوی چون" وزیر امور خارجه‌ کره شمالی پیش از ظهر امروز در سخنرانی خود دردومین روز  اجلاس وزرای خارجه‌ کشورهای غیر متعهد در تهران گفت : مسابقه تسلیحاتی جدیدی در دنیا به آغاز شده و ظهور اتحادهای نظامی جنگ سرد بار دیگر جهان را به سمت نظامی شدن می‌برد.

وی برگزاری رزمایشهای نظامی آمریکا را زمینه ساز گسترش این روند خواند و گفت : این  رزمایشها در نقاط مختلف حاکمیت‌ کشورهای کوچک را به بهانه‌های مبارزه با تروریسم و یا عدم اشاعه‌ سلاحهای هسته‌ای نقد می‌کند.

وزیر خارجه کره شمالی خواستار ایفای نقش موثرتر کشورهای غیر متعهد شد.

وی در بخش دیگری از سخنانش گفت : جمهوری دموکراتیک خلق کره تلاش می‌کند تا به تعهدات خود در مذاکرات شش جانبه ادامه دهد و در حال حاضر این تلاشها به ثمر رسیده است هر چند متاسفانه فاکتورهایی منفی وجود دارد که بر روی توافقات بدست آمده اثر می‌گذارد.

پاک اوی چون با اشاره  به اتحاد نظامی کره‌ جنوبی با آمریکا گفت : این اتحاد مشکلاتی را برای ما به وجود آورد و اگر امکانات گسترده‌ نظامی ما نبود صلح در جزیره‌ کره تا به حال چندین بار از بین رفته بود.

وزیر خارجه‌ کره‌ شمالی بر لزوم توسعه همکاریهای جنوب – جنوب تاکید کرد و خواستار آن شد که کشورهای عضو جنبش عدم تعهد در این راستا گام بردارند .  

وی با انتقاد از روند جهانی شدن گفت : این روند اثرات سوئی را بر جای خواهد گذاشت.

کد خبر 724545

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha