۳ اردیبهشت ۱۳۸۳، ۱۹:۴۱

وزير امور خارجه تونس خبر داد :

موافقت اتحاديه عرب با برگزاري نشست اتحاديه در اوايل خرداد

وزير امور خارجه تونس امروز در قاهره اعلام كرد : اتحاديه عرب با برگزاري نشست سران اتحاديه عرب در روز هاي بيست و دوم و بيست سوم مي ( دوم و سوم خرداد) در تونس موافقت كرد .

به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از خبرگزاري فرانسه ، حبيب بن يحيي وزير امورخارجه تونس بعد از گفتگو با عمرو موسي دبيركل اتحاديه عرب در قاهره در يك كنفرانس خبري مشترك به خبرنگاران گفت : اتحاديه با پيشنهاد تونس مبني بر برگزاري نشست سران اتحاديه عرب در روزهاي بيست و دوم و بيست و سوم مي ( دوم و سوم خرداد ) در تونس موافق است .
وي با اشاره به اين مطلب كه قبل از برگزاري  نشست سران اتحاديه ، در روزهاي هشتم و نهم مي (نوزدهم و بيست ارديبهشت) در قاهره برگزار خواهد شد  افزود: " اين توافق ،  تاريخ رسمي برگزاري اجلاس را تعيين خواهد كرد".
بن يحيي تصريح كرد : تونس اجلاس قبلي را به تعويق انداخت تا كشورهاي عربي اجازه يابند نظرات خود را درباره اصلاحات و سازماندهي دوباره اتحاديه عرب ، روند صلح خاورميانه و مسائل ديگر روشن سازند .
عمرو موسي نيز در اين كنفرانس خبري  مشترك گفت : تعداد زيادي از سران كشورهاي عربي  با برگزاري اجلاس سران عرب در روز هاي دوم و سوم خرداد موافق هستند .
دبيركل اتحاديه عرب افزود : وي روز يكشنبه آينده  به عمان مي رود تا كشورها را براي برگزاري اين اجلاس آماده كند.
گفتني است تونس كه قرار بود در بيست و نهم و سي مارس ( دهم و يازدهم فروردين ) ميزبان اجلاس سران اتحاديه عرب باشد درآخرين دقايق آن را لغو كرد و دليل اين امر را مخالفت وزراي امورخارجه اتحايه عرب با پيشنهاد تونس مبني بر تغييرات دموكراتيك در منطقه اعلام كرد .


 

کد خبر 72486

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha