به گزارش خبرنگار مهر در کرج، سیدعلی آقازاده بعد از ظهر امروز در نشست مطبوعاتی خود اظهار داشت: کرج جز هفت کلانشهر بزرگ کشور محسوب می شود اما جمع آوری زباله در این شهر همچنان به صورت دستی و سنتی در حال اجرا است.
وی افزود: تیم کارشناسی شهرداری کرج با نظارت شورا به زودی 110 دستگاه مکانیزه جمع آوری زباله را از کارخانه های تولید کننده این دستگاه ها خریداری می کند و به صورت اجاره ای در اختیار پیمانکاران قرار می دهد.
این مسئول خاطرنشان کرد: همچنین 10 دستگاه جارو مکانیزه نیز در آینده نزدیک خریداری و به مناطق دهگانه شهرداری اختصاص داده می شود تا در سیستم رفت و روب نیز شاهد تحول شویم.
آقازاده یادآور شد: ساعت کار پیمانکاران خدمات شهری در زمینه جمع آوری زباله از ساعت نه شب تا شش صبح است و نباید در ساعت های بعد یا قبل آن اقدام به این کار کنند و شهروندان نیز اگر خواهان زیبایی و نظافت شهر هستند باید همکاری لازم را با پرسنل خدمات شهری داشته باشند.
وی جمع آوری زباله و پاکسازی شهر را تنها وظیفه شهرداری ندانست و تاکید کرد: همان طور که شهرداری وظیفه جمع آوری زباله ها را از سطح شهر دارد شهروندان نیز وظیفه دارند با تعاملی مناسب اقدام رعایت بهداشت جمعی و محیطی کنند.


نظر شما