۲۹ مرداد ۱۳۸۷، ۱۱:۵۳

جمشیدی مطرح کرد:

آخرین وضعیت پرونده های مهم / پرونده پالیزدار در مسیر کیفرخواست

آخرین وضعیت پرونده های مهم / پرونده پالیزدار در مسیر کیفرخواست

سخنگوی قوه قضائیه با تاکید بر این نکته که تا کنون هیچ پرونده و یا شکوائیه ای در مورد وزیر کشور مطرح نشده است گفت : وزارت علوم باید در مورد مدرک تحصیلی کردان اظهار نظر کند.

به گزارش خبرنگار مهر ، دکتر علیرضا جمشیدی امروز در نشست خبری در جمع خبرنگاران در ارتباط با وضعیت عمادالدین باقی و انتقال آن به بند 209 زندان  گفت : بر اساس گزارش دادستان تهران عماد الدین باقی پرونده ای را در شعبه 1 بازرسی دادگاه انقلاب دارد که برای انجام تحقیقات مقدماتی در حال حاضر وی دربند  209 به سرمی برد.

وی در خصوص رسیدگی قضایی به اظهارات مشایی رئیس سازمان میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری گفت : دادستان می تواند در مقابل شخصی که مرتکب جرمی می شود و اعمال مجرمانه ای انجام می دهد با عنوان مدعی العموم ورود پیدا کند.

خبرنگاری در مورد صحبتهایی که در خصوص جعل مدرک تحصیلی وزیر کشور مطرح می شود سئوال کرد و سخنگوی قوه قضائیه در پاسخ از خبرنگاران خواست در انعکاس این سوال مراعات کنند تا اتهامی به شخص یا مسئولی که در مراجع قضایی هنوز به اثبات نرسیده وارد نشود.

جمشیدی تصریح کرد : آقای کردان از مجلس رای اعتماد گرفته و باید گفت تا کنون هیچ پرونده ای در مورد وی و یا شکوائیه ای از سوی شخصی مطرح نشده است بنابراین پرونده مفتوحی ندارد.

وی افزود : در مورد مدرک آقای کردان نیز وزارت علوم باید نظر بدهد که تا کنون اظهار نظری در مورد شخص وی صورت نگرفته است و تنها شکایتی از سوی ایشان و معاونت حقوقی ریاست جمهوری مطرح شد که در دادگستری در حال رسیدگی است.

سخنگوی قوه قضائیه در خصوص ممنوع الخروج شدن موسوی خوئینی گفت : کیفرخواستی در مورد پرونده وی صادر شد و به دادگاه رفت که به دلیل نقص پرونده مجدد به دادسرا باز گردانده شده است بنابراین این فرد باید مجدد مورد تحقیق قرارگیرد.

جمشیدی اتهام موسوی خوئینی را شرکت در تجمعات غیر قانونی،اخلال در نظم عمومی و تبلیغ علیه نظام عنوان کرد.

وی در ارتباط با پرونده پالیزدار و تعامل قوه قضائیه با مجلس در رسیدگی به این موضوع گفت : رابطه قوه قضائیه با مجلس هشتم خوب و حسنه و نیک است و هم اکنون رئیس قوه قضائیه با نمایندگان و کمیسیونهای مختلف مجلس دیدارهایی دارند و در ارتباط با این پرونده نیز مجلس همکاری خوبی تا کنون داشته است.

سخنگوی قوه قضائیه ابراز امیدواری کرد این پرونده با سرعت بیشتری به کیفرخواست منتهی شود.

جمشیدی در پاسخ به سئوال خبرنگاری در ارتباط با صدور حکم اعدام برای فرزاد کمانگر گفت : اتهام وی همکاری با گروهک تروریستی " پ ک ک"  است و وی محارب شناخته شده و به اعدام محکوم شد و این رای در دیوان عالی کشور نیز نهایی شده است.همچنین حبیب الله لطیفی نیز به دلیل همکاری با این گروه تروریستی محارب و به عنوان مفسد فی الارض شناخته شده اما رای وی هنوز قطعی نشده است.

کد خبر 734722

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha