به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، نشست تخصصی هنرمندان مجمسه سازکشوری با حضور تعدادی از هنرمندان برجسته کشوری و اعضای شورای حجم شهرمشهد بعد از ظهر امروز در محل دفتر معاونت فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد برگزار شد.
مدیر هنری شهرداری مشهد در این نشست گفت: از سال 86 با تغییری که در مدیریت شهرداری روی داد شورای حجم به نقش اصلی خود که پیگیری بحث حجم و نقوش برجسته در سطح شهر است ارتقا یافت و آنچه به شورای حجم ابلاغ شده است شناسایی و حجم های نامناسب موجود در سطح شهر و ارائه نظریه کارشناسی برای رفع معضلات حجمی و ایده های نو برای موارد جدید است.
هادی مظفری ادامه داد: آنچه در حال حاضر اولویت کاری ما را در شورای حجم شکل می دهد طراحی گزینه مناسب برای میدان شهدا است.
وی در بخش دیگری از این نشست با اشاره به اهمیت گزینه مناسبی برای میدان شهدا گفت: برترین اتفاق های حجمی در مشهد را در آرامگاه فردوسی و باغ نادری می توان جستجو کرد ولی این دو اثر به واسطه دوری از چشم عابران کمتر مورد دید است، اما میدان شهدا به عنوان نقطه تلافی فعالیتهای مدنی شهروندان و ایاب و ذهاب زائران جدیت خاصی برای مدیران شهری دارد.
وی ادامه داد: نظر مدیریت این است که نماد این میدان باید دارای در کنارعنصر سمبل شهادت، نشاط آور باشد و از عناصر حزن آلود به شدت پرهیز شود.
در قسمتی از این جلسه بهروز دارش عضو انجمن هنرمندان مجسمه ساز ایران با تاکید بر همسویی ذائقه هنرمندان و جو فرهنگی موجود اظهار داشت: طراحی نمادی مناسب برای میدان شهدا به واقع کار مشکلی است.
وی گفت: باید اثر منصوب برای میدان شهدا به شکلی باشد که با درک عمومی زاویه نداشته باشد و نظر عموم بینندگان را به عنوان سمبلی حاوی عناصر فرهنگی و مذهبی به خود جلب بکند.
موسوی رئیس اداره یادمانها در شهرداری تهران نیز در بخشی از این نشست افزود: فضای حاکم بر مدیریت و کارشناسی هنری در شهرداری مشهد نسبت به دیگر شهرداریها بسیار پیشرفته تر است.
وی افزود: برای من این نکته جدا جالب است که همراه با مسائل عمرانی پروژه میدان شهدا برای مسائل فرهنگی و مشخصا نمادهای آن فکر و عمل می شود.
نظر شما