پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۵ شهریور ۱۳۸۷، ۱۴:۴۵

افزایش تلفات آمریکا در عراق/52 کشته و زخمی در انفجار دیاله

افزایش تلفات آمریکا در عراق/52 کشته و زخمی در انفجار دیاله

کشته شدن یک نظامی آمریکایی، کشته و زخمی شدن 52 نفر در انفجار انتحاری در دیاله، زخمی شدن 13 نفر در انفجار انتحاری در کرکوک از جمله تحولات امنیتی عراق به شمار می رود.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، ارتش آمریکا در بیانیه ای از کشته شدن یک نظامی خود در عراق خبر داد.

در این بیانیه آمده است: این نظامی روز دوشنبه در پی هدف قرار گرفتن گشتی نظامیان آمریکایی با سلاح های خفیف در شمال بغداد کشته شد.

به جزئیات بیشتری اشاره نشده است. با کشته شدن این نظامی، شمار تلفات انسانی ارتش آمریکا از زمان تهاجم نظامی به عراق در سال 2003 تاکنون به چهار هزار و 147 نفر رسیده است.

از دیاله نیز خبر می رسد یک فرد انتحاری با منفجر کردن خود در یک مرکز پلیس در شهرک جلولاء واقع در شمال استان دیاله منجر به کشته شدن دستکم 12 نفر و زخمی شدن 40 تن دیگر شد.

خبر دیگر اینکه منابع امنیتی عراق امروز از انفجار خودروی بمبگذاری شده در مقابل ساختمان مدیریت بهداشت استان صلاح الدین و در مرکز شهر تکریت خبر دادند. در این انفجار 13 نفر از جمله چهار نیروی پلیس زخمی شد.

از سوی دیگر جمعی از عشایر منطقه الفرات الاوسط امروز با برپایی تظاهراتی در نجف تهدید کردند که برای دفاع از عرب بودن کرکوک از خشونت استفاده خواهند کرد.

تظاهرکنندگان با حمل پلاکاردهایی که بر روی آنها نوشته شده بود: "کرکوک عراقی است و خط قرمز باقی خواهد ماند"؛ اعتراض خود را به درخواست کردها برای الحاق این شهر به منطقه کردستان عراق اعلام کردند.

کد خبر 739012

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha