به گزارش خبرگزاری مهر ، آیت الله دری نجف آبادی در جلسه هماهنگی و تعامل دادستانهای مناطق مرزی کشور که پیرامون مسائل امنیتی، مواد مخدر و جرایم سازمان یافته در محل دادستانی کل برگزار گردید بر ضرورت پیشگیری در زمینه جرایم موجود در مناطق و اقدام قاطع و بدون مسامحه با جرایم امنیتی مواد مخدر و سازمان یافته تاکید کرد.
وی ضمن قدردانی از زحمات و خدمات ارزشمند دادستان های منطق مرزی، تعامل نیروهای انتظامی، قضایی، امنیتی وزارت کشور را ضرورتی اجتناب ناپذیر در جهت دستیابی به امنیت پایدار در مناطق مرزی و به تبع همه مناطق کشور دانست.
وی با اشاره به سازوکار جرایم امنیتی مواد مخدر و سازمان یافته ، ویژگی مشترک همه آنها را یکپارچگی و تشکیلاتی بودن آنها در همه مناطق کشور دانسته و افزود: در مقابل چنین جرایمی با این درجه اهمیت و با وصف یکپارچگی ضروری است که مبارزه با آنها ضمن یک برنامه ریزی مشترک و با همکاری و تعامل کامل صورت پذیرد تا ضمن برخورد مناسب و اثر گذار از بروز ناهماهنگی و تشتت جلوگیری گردد.
وی تدوین آیین دادرسی کیفری مناسب با وظایف و تکالیف دادسراها را ضروری دانسته و گفت: خصوصا در برخورد با جرایم سازمان یافته باید دادسراها را که در خط مقدم مبارزه با جرایم هستند از نظر قانونی حمایت و سازوکار لازم را پیش بینی کرد.
دادستان کل کشور ادامه داد: چه بسا در مواردی ضرورت داشته باشد دادستانها به صورت متمرکز عمل نمایند و خیلی از ابزارها و امکانات را مستقلا در اختیار داشته باشند.
وی افزود: امروزه در جرایم سازمان یافته تروریسم، پولشویی، آدم ربایی و ... ارتباطات حرف اول را می زند و از طرفی دیگر در اغلب این گونه جرایم یک سرنخ را باید در بیرون از مرزها جستجو کرد لذا ضروری است که در دادسراها دبیرخانه ای فعال تشکیل شود تا دستگاه های مختلف سیاست خارجی، امنیتی و انتظامی ارتباط بسیط داشته باشند.
وی پیشگیری مبادله اطلاعات، استفاده از تجارب، ایجاد روحیه انقلابی، شناخت مسائل روز و بالاخره مقابله و معارضه با مسائل ضروری را اولویت دادستانهای مناطق مرزی برشمرده و خواستار مقابله جدی با جرایم امنیتی، مواد مخدر و سازمان یافته شد.
نظر شما