پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۵ شهریور ۱۳۸۷، ۱۰:۲۵

اسد درکنفرانس خبری چهارجانبه:

دمشق در حال بررسی دستور العمل کلی مذاکرات مستقیم با رژیم اسرائیل است

دمشق در حال بررسی دستور العمل کلی مذاکرات مستقیم با رژیم اسرائیل است

رئیس جمهوری سوریه امروز در کنفرانس مطبوعاتی چهارجانبه مشترک با سران قطر، ترکیه و فرانسه از تلاشها برای ایجاد دستورالعمل کلی به منظور انجام مذاکرات مستقیم با رژیم اسرائیل خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، بشار اسد امروز در نشست چهارجانبه ای که در دمشق با حضور امیر قطر، رئیس جمهوری فرانسه و نخست وزیر ترکیه برگزار شد در آغاز سخنان خود با اشاره به موضوع مذاکرات غیر مستقیمی که بین دمشق و تل آویو برگزار شد گفت : در حال حاضر در تلاش برای ایجاد دستور العمل کلی هستیم تا اساس مذاکرات مستقیم با رژیم اسرائیل قرار گیرد.

وی همچنین با اشاره به موضوع لبنان گفت: بدون حل مشکل شمال لبنان، ثبات و امنیت در این کشور مستقر نمی شود.

بشار اسد اظهار داشت: در خلال سفر میشل سلیمان رئیس جمهوری لبنان به دمشق از وی خواست تا نیروی نظامی بیشتری به شمال لبنان اعزام کند.

رئیس جمهوری سوریه همچنین با اشاره به اوضاع بحرانی درعراق و با وجود بهبود نسبی اوضاع امنیتی در این کشور خواستار گسترش همکاری کشورهای همسایه به منظور حمایت از روند سیاسی عراق شد. 

کد خبر 744167

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha