پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۷ شهریور ۱۳۸۷، ۹:۵۰

سرپرست تیم بسکتبال با ویلچر:

عملکرد بازیکنان ایرانی عالی بود / بهتر از پارالمپیک آتن نتیجه می گیریم

عملکرد بازیکنان ایرانی عالی بود / بهتر از پارالمپیک آتن نتیجه می گیریم

حبیب خمجانی عملکرد بازیکنان تیم بسکتبال با ویلچر ایران در مصاف با آفریقای جنوبی را ستود و ابراز امیدواری کرد این تیم در پکن نتیجه ای بهتر از بازیهای پارالمپیک آتن به دست آورد.

سرپرست تیم بسکتبال با ویلچر کشورمان در گفتگو با خبرنگار اعزامی مهر به بازیهای پارالمپیک پکن ضمن بیان این مطلب افزود: همان طور که پیش از این پیش بینی کرده بودیم موفق شدیم تیم آفریقای جنوبی را از پیش رو برداریم. بازیکنان ما در این دیدار فوق العاده ظاهر شدند با این حال تمام داشته های خود را رو نکردیم.

وی ژاپن را تیمی قدرتمند توصیف کرد و گفت: ما روز سه شنبه با ژاپن دیدار می کنیم. در رقابت های آسیا - اقیانوسیه موفق به شکست ژاپن شدیم با این حال نمی توان از این تیم قدرتمند غافل شد.

خمجانی با پرهیز از پیش بینی جایگاه بسکتبال با ویلچر کشورمان در بازیهای پارالمپیک پکن گفت: در ورزش چیزی به نام پیش بینی کردن وجود ندارد. ما تمام تلاش خودمان را می کنیم که به مقامی بهتر از نهمی بازیهای پارالمپیک آتن دست پیدا کنیم.

تیم بسکتبال با ویلچر ایران در گروه A بازیهای پارالمپیک پکن با تیم های آفریقای جنوبی، آلمان، کانادا، سوئد و ژاپن همگروه است.

کد خبر 745131

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha