به گزارش خبرنگار مهر در کرمان، بگوییچ پس از شکست شاگردانش مقابل مس کرمان در جمع خبرنگاران در استادیوم امام علی(ع) کرمان اظهار داشت: تیم مس کرمان از آمادگی بالایی برخوردار است و یکی از تیمهای خوب لیگ برتر محسوب می شود.
وی تصریح کرد: پاس همدان از فصل گذشته هشت بازیکن خود را از دست داده است و ترکیب جدید این تیم با هماهنگی بیشتر در بازیهای آینده حرفهای زیادی برای گفتن دارد.
بگوویچ عنوان کرد: در بازی با مس کرمان چند بازیکن اصلی تیم به دلایل مختلف در اختیار نبودند و مجبور شدیم از سه بازیکن زیر 17 سال در پستهای گوناگون استفاده کنیم.
وی گفت: گل اول صنعت مس کرمان به دلیل دفع اشتباه توپ توسط بازیکن پاس به ثمر رسید اما قبل از به ثمر رسیدن گل دوم مس کرمان بازیکن این تیم روی مدافع پاس مرتکب خطا شد که داور این خطا را ندید.
گل دوم صنعت مس کرمان در وقت اضافه نیمه دوم و در دقیقه 92 به ثمر رسید.
نظر شما