۲۴ مهر ۱۳۸۷، ۹:۲۹

همایش ملی سدسازی در دانشگاه آزاد اسلامی زنجان برگزار می شود

همایش ملی سدسازی در دانشگاه آزاد اسلامی زنجان برگزار می شود

زنجان - خبرگزاری مهر: دبیر اجرایی نخستین همایش ملی سدسازی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: نخستین همایش ملی سدسازی در دانشگاه آزاد اسلامی با همکاری شرکت آب منطقه ای استان زنجان، سازمان جهاد کشاورزی و بسیج اساتید برگزار می شود .

محمد زینعلی در گفتگو با خبرنگار مهر در زنجان با عنوان اینکه برای اولین بار است که همایشی تحت عنوان سد سازی در استان بر پا می شود، افزود: این همایش یک روزه بوده و روز پنجشنبه 25 مهر ماه در سالن آمفی تئاتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد زنجان برگزار می شود.

به گفته زینعلی از مجموع مقالات ارسال شده به دبیر خانه همایش 37 اثر پذیرفته شده که از این تعداد 13 مقاله به طور همزمان در دو سالن از ساعت 9 صبح تا 18 روز پنج شنبه ارائه می شود.

وی ادامه داد: این همایش در هشت محور  شامل مطالعات ژئو تکنیکی ساختگاه سد،  فناوری نوین در صنعت سد سازی، مطالعات هیدرو لیکی سازه سد، نشست و تغییر شکل در سد، مطالعات مخزن سد، هیدرولیک رسوبات و رسوب زدایی از مخزن سد، ابزار دقیق و تحلیل تنش و کرنش و کنترل تراوش در بدنه و پی سد محورهای برگزار می شود.

زینعلی افزود: همزمان با همایش سدسازی کارگاه آموزشی شکست سد توسط دکتر بیات در دانشگاه آزاد برگزار خواهد شد.

 

کد خبر 765362

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha