پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۴ مهر ۱۳۸۷، ۱۳:۱۲

مسابقات قرآن کریم تامین اجتماعی کشور در مشهد برگزار می شود

مسابقات قرآن کریم تامین اجتماعی کشور در مشهد برگزار می شود

مشهد - خبرگزاری مهر: مدیر کل تامین اجتماعی خراسان رضوی گفت: یازدهمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم سازمان تامین اجتماعی با عنوان قرآن ناطق در مشهد برگزار می شود.

حسین امیری در گفتگو با خبرنگار مهر در مشهد افزود: این مسابقات، ویژه کارکنان سازمان است و در راستای ترویج فرهنگ و ارزشهای اصیل اسلامی و گسترش فرهنگ قرآنی برگزار می شود.

وی ادامه داد: مسابقات یادشده شامل دو مرحله مقدماتی و نهایی است که مرحله مقدماتی آن در هفته اول آبان ماه سال جاری در سطح استانهای کشور برگزار خواهد شد.

این مسئول اظهار داشت: مسابقات قرآن کریم تامین اجتماعی کشور در رشته های حفظ شامل چهار جزء از قرآن کریم به طور پیوسته یا متناوب، رشته قرائت به روش تحقیق و رشته مفاهیم شامل تفسیر سوره مبارکه اسراء ویژه برادران و سوره مبارکه نور ویژه خواهران تالیف محسن قرائتی برگزار می شود.

امیری خاطر نشان کرد: تمامی نفرات اول منتخب برای شرکت در مرحله نهایی مسابقات در سطح کشوری از سوی ادارات کل و مدیریتهای درمان ذی ربط به مشهد اعزام می شوند که این مرحله 16 تا 18 آذر ماه سال جاری، ویژه خواهران و 30 آذر تا 2 دی ماه، ویژه برادران برگزار می شود.

کد خبر 765452

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha