به گزارش خبرنگار مهر، مهران حسن زاده شب گذشته در باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران در قرائت بیانیه هیئت داوران چهارمین جشنواره فرهنگی هنری "تولدی نو" از ارسال 14 هزار اثر از سوی دانشگاهیان عمره گزار به این جشنواره خبر داد و گفت: یک هزار و 500 اثر به مرحله نهایی داوری راه یافتند که از میان آنها 90 اثر ارزشمند از آثار دانشجویان، استادان و کارکنان دانشگاهها برای تقدیر انتخاب شدند.
حضور دانشجویان عمره گزار در اختتامیه چهارمین جشنواره فرهنگی هنری "تولدی نو" به اندازه ای بود که ظرفیت پیش بینی شده برای این مراسم در باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران کفایت نکرده و جمع قابل توجهی از حضار این مراسم را به صورت سر پا دنبال می کردند.
محمد باقر خرمشاد - معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم، حجت الاسلام قاضی عسگر - معاون پژوهش و آموزش بعثه مقام معظم رهبری، حجت الاسلام فقیهی - رئیس ستاد عمره دانشجویی و جمعی دیگر از مسئولان فرهنگی کشور در این مراسم حضور داشتند.
خرمشاد که در باب "تولدی نو" سخن می گفت، سبک شدن و آرزوی تکرار حلاوت و شیرینی این سفر را از بهترین و مرسوم ترین حالاتی ذکر کرد که به عمره گزاران در بازگشت از سفر معنوی حج دست می دهد و گفت: کسی که به این سفر معنوی می رود وارد فضایی می شود که برای انسانها خلق شده و ملموس و محبوب است. فضایی مبارک است که هدایت در آن قطعی است و امنیت روانی و غیر روانی در آن وجود دارد و خداوند به آنجا وارد شدن را امر کرده است.
قادر دلاورنژاد - دبیر چهارمین جشنواره فرهنگی هنری تولدی نو نیز در این مراسم به تأکید دوره چهارم این جشنواره بر ارتباط در فضای مجازی اشاره کرد و گفت: جشنواره پنجم باید وارد فضاهای نوتری شود. در یکسال گذشته با تأسیس باشگاه مجازی دانشگاهیان عمره گزار موفق به ارائه خدمات در فضای مجازی به مشتاقان سفر روحانی حج شده ایم.
وی ابراز امیدواری کرد: باشگاه مجازی دانشگاهیان عمره گزار به فضایی در راستای گسترش ادبیات، فرهنگی و هنر دینی تبدیل شود.


نظر شما