به گزارش خبرنگار مهر در همدان، محمد علی محمدی پیش از ظهر امروز در آیین تجلیل از فرزندان نمونه مددجویان زندانهای همدان، افزود: با پشتیبانیهای لازم از سوی انجمن حمایت از زندانیان استان، شرایط به گونه ای فراهم شده تا فرزندان مددجویان مانند آحاد جامعه بتواند از امکانات موجود استفاده کرده و دیگر شاهد تکرار و وقوع جرم توسط این خانواده ها نباشیم.
محمدی اظهار داشت: انجمن حمایت از زندانیان همدان با انجام اقداماتی در بخش های اشتغال، مشاوره، پشتیبانی، مالی و برنامه ریزی و آموزشی با ایجاد انگیزه در بین خانواده های مددجویان و فراهم کردن بسترهای مناسب زمینه رشد و پیرشفت را برای آنها مهیا کرده است.
وی عنوان کرد: با ارتکاب جرم و زندانی شدن متولی خانواده، فرزندان و دیگر اعضاء مقصر و گناهکار نیستند و باید از فضای اجتماعی جامعه استفاده کنند.
مدیر کل زندانهای استان همدان گفت: امروز نگرش به مددجویان و خانواده های آنها اصلاحی و تربیتی و برگرفته از آموزه های دینی و اسلامی است.
محمدی افزود: در زندانبانی گذشته تنها بحث پلیسی و نگهداری مطلق زندانیان مورد توجه بود اما در حال حاضر نگرش به مددجویان اصلاحی و تربیتی است.
وی اظهار داشت: با برنامه ریزی های انجام شده هم کانون شرایط به گونه ای فراهم شده که اگر کسی به هر دلیلی به علت مشکل در رفتارهای اجتماعی گذشته وارد زندان شود، اقدامات پیشگیرانه برای اصلاح رفتار آن انجام می شود.
محمدی گفت: تغییر رفتار کار بزرگ و پیچیده ای است که از سیره نبی مکرم اسلام (ص) در عصر جاهلیت نشأت گرفته است.
وی اضافه کرد: در حال حاضر فعالیتهای فرهنگی، ورزشی، آموزشی و کلاسیک در زندان های استان همدان طراحی شده و آموزش های دینی، مذهبی، عقیدتی و معارف اسلامی نیز در حال اجراست.
محمدی، ضمن تقدیر و تشکر از اعضای هیدت مدیره انجمن حمایت از زندانیان همدان، تجلیل از فرزندان نمونه زندانیان را اقدامی نو در همدان دانست که در هیچ یک از استان های کشور صورت نگرفته است.
وی اضافه کرد: اینگونه اقدامات با ایجاد انگیزه و شور و نشاط در بین خانواده های مددجویان با جبران مافات زمینه رشد و پیشرفت بهتر آنها را فراهم می کند.
در این آیین از 103 دانش آموز نمونه از فرزندان مددجویان زندان همدان و شماری از افراد خیر و نیکوکار تجلیل شد.
نظر شما