به گزارش خبرگزاری مهر، حسینعلی امیری در پاسخ به اینکه سخنگوی دولت اعلام کرده طرح ساماندهی املاک از اول آذر ماه انجام می شود و ابلاغ اجرای این طرح از سوی رئیس قوه قضائیه به سازمان ثبت اسناد و املاک کشور صورت گرفته گفت: تا کنون چنین تکلیفی را آیت الله هاشمی شاهرودی به سازمان ثبت ابلاغ نکرده است و از طریق تلویزیون شنیدم که سخنگوی دولت اعلام کرده که رئیس قوه قضائیه به سازمان ثبت اسناد دستور داده که از اول آذر دفاتراسناد رسمی ملزم هستند فقط اسنادی را ثبت رسمی کنند که در سامانه وزارت بازرگانی به ثبت رسیده باشد.
وی در خصوص الزام دفاتر اسناد رسمی به منع ثبت اسنادی که دارای کد رهگیری نیستند گفت: این خلاف قانون است و رئیس قوه قضائیه در نامه ای که وزیر دادگستری به وی ارسال کرده امری را به ما تکلیف نکرد است بلکه تنها عنوان کرده اند پیشنهاد مناسبی است.
وی تصریح کرد: چهار سال است که از نزدیک در خدمت رئیس قوه قضائیه هستم و باید گفت هیچگاه تکلیف غیر قانونی و غیرکارشناسی به ما نداده اند.
رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور خاطرنشان کرد: سخنگوی دولت در مصاحبه روز شنبه 25/8/87 اعلام کرد که رئیس قوه قضائیه به سازمان ثبت ابلاغ کرده که از اول آذر ماه دفاتر اسناد رسمی بدون اخذ کد رهگیری مجاز به تنظیم سند املاک نیستند. همچنین کانون سردفتران طی اطلاعیه ای از ابلاغ چنین دستورالعملی ابراز بی اطلاعی نموده و اعلام داشت دفاتر اسناد رسمی و کانون سردفتران تکلیفی به اخذ کد رهگیری قبل از انجام معاملات املاک ندارند که در پی انتشار اطلاعیه مذکور ، سخنگوی دولت در اطلاعیه دیگری از شتاب زدگی کانون سردفتران در انتشار چنین اطلاعیه ای وعدم اطلاع از ابلاغ دستور العمل مذکور ابراز تاسف کرد و رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور نیز طی اظهارات فوق اطلاعیه کانون سردفتران را تایید کرد.


نظر شما