به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، سرهنگ پاسدار حسین لطفی صبح امروز در همایش بزرگ بسیجیان پایگاه مقاومت بسیج شهید چمران حوزه پنج حمزه سید الشهدا اظهار داشت: امروز بیش از 2500 شبکه ماهواره ای علیه دین اسلام و ارزش ها تبلیغ و برنامه پخش می کنند.
فرمانده ناحیه ویژه مقاومت بسیج سپاه مشهد افزود: اخیرا شبکه گسترده تهیه و توزیع کتاب هایی همچون کتاب سلمان رشدی مرتد در مشهد کشف و متلاشی شد، این شبکه کتاب را چاپ و در سراسر کشور منتشر می کرد.
وی با اشاره به اینکه امروز دشمنان اسلام از هزاران کیلومتر دورتر ارزشها و آرمان ها را مورد حمله قرار داده اند گفت: دشمن می خواهد ویژگی های معنوی بسیجیان را از آنان بگیرد که دیگر بود و نبود آن فرقی نداشته باشد.
لطفی با تاکید بر اینکه بسیج میراث و یادگار امام و شهداست و در شهر مشهد 9 هزار شهید بسیجی داریم، افزود: وقتی به کارنامه بسیج می نگریم سراسر عزت و افتخار می بینیم و باید قدر آن را بدانیم.
در پایان این مراسم از بسیجیان نمونه با اهدای لوح و جایزه تقدیر شد.
نظر شما