پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۶ آذر ۱۳۸۷، ۱۳:۵۰

جشن ساز خبر داد:

قول رئیس جمهور برای اختصاص 10 میلیارد دلار به پارس جنوبی

قول رئیس جمهور برای اختصاص 10 میلیارد دلار به پارس جنوبی

مدیر عامل شرکت ملی نفت ایران از قول مساعد رئیس جمهور برای اختصاص 10 میلیارد دلار به پروژه های پارس جنوبی در سالجاری خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، سیف الله جشن ساز امروز در جمع خبرنگاران گفت: در حال حاضر 7 فاز پارس جنوبی شامل فاز 12(3 فاز) و فازهای 15 تا 18 در مرحله اجرایی قرار دارد.

به گفته معاون وزیر نفت، فازهای 19، 21 ، 22 و 23 نیز در مرحله مناقصه قرار دارند.

جشن ساز در عین حال با بیان اینکه رئیس جمهوری قول مساعد داده است که تا پایان سال جاری 10 میلیارد دلار به پروژه های پارس جنوبی اختصاص پیدا کند ، تصریح کرد: در حال حاضر فازهای 6 تا 8  راه اندازی شده و فازهای 9 و 10 پارس جنوبی نیز مراحل پایانی راه اندازی را طی می کند.

مدیرعامل شرکت ملی نفت همچنین درباره اختصاص 3 درصد درآمد نفت به پروژه های پارس جنوبی توضیح داد: با قیمتهای متوسط 107 دلار برای هر بشکه در نیمه اول امسال و با قیمتهای فعلی در نیمه دوم سال به نظر می رسد 4.5 تا 5 میلیارد دلار از درآمد نفت به پروژه های پارس جنوبی اختصاص یابد.

به گفته جشن ساز، تاکنون 3.4 میلیارد دلار اعتبار به این پروژه ها تخصیص داده شده است.

کد خبر 795963

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha