به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری اینترفکس، سخنگوی الکسی دوم امروز طی یک گفتگو با خبرگزاری روسی اینترفکس گفت: تا زمانی که شورای محلی اواخر ماه ژانویه تشکیل جلسه دهند این حیوانات در اقامتگاه پاتریاک می مانند، راهبه هایی که درحال حاضر از خانه پاتریاک فقید روسیه نگهداری می کنند، مراقبت از آنها را نیز برعهده گرفته اند. شاید پاتریاک بعدی از این حیوانات نگهداری کند در غیر این صورت چند گزینه دیگر برای اسکان آنها باقی می ماند.
این سخنگو گفت: متصدیان چندین صومعه راهبه ها و افراد خصوصی درخواست کرده اند نگهداری این حیوانات به آنها سپرده شود اما پاتریاک آینده که هنوز انتخاب نشده تصمیم نهایی را در این مورد اتخاذ می کند.
الکسی دوم ، 9 سال پیش به درخواست بوم شناسان از مقامات رسمی خواست از بین بردن سگ و گربه های خیابانی را متوقف کنند.
این پاتریاک کلیسای ارتدکس روسیه در مصاحبه های خود به حیوانات خانگی خود اشاره کرده و اظهار داشت که آنها به وی کمک می کنند ذهن خود را از کار جدا کند.
وی گفته بود که در کنار آنها استراحت کرده و از روزمرگی خود فرار می کنم.


نظر شما