پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۰ دی ۱۳۸۷، ۱۹:۰۰

عنوان جذب مشارکت در آیین نامه مالی شهرداری کرج وجود ندارد

عنوان جذب مشارکت در آیین نامه مالی شهرداری کرج وجود ندارد

کرج - خبرگزاری مهر: دبیر شورای شهر کرج گفت: عنوان جذب مشارکت در آیین نامه مالی شهرداری کرج وجود ندارد و این امر مشکلات زیادی را در جهت تحقق برنامه های جذب مشارکت بخش خصوصی ایجاد کرده است.

امیر یزدی در گفتگو با خبرنگار مهر در کرج اظهار داشت: بروکراسی و دیوان سالاری در بسیاری از موارد تقاضای شورا و شهرداری را نسبت به جذب مشارکت بخش خصوصی داخلی و خارجی با موانع گوناگون مواجه کرده است.

وی خاطرنشان کرد: همچنین متاسفانه در آیین نامه مالی شهرداری چیزی به عنوان مشارکت دیده نشده است و در مجوع شهرداری از قوانینی استفاده می کند که به جای تسریع در امور بسیاری از کارها را با سدها و موانعی عظیم مواجه می کند.

این عضو شورای شهر کرج ادامه داد: قوانین موجود برای حدود 50 سال پیش است که برای اداره شهرهایی با جمعیت پنج هزار نفر مناسب بوده و نمی توان با این قوانین کلانشهر دو میلیون نفری را اداره کرد.

یزدی افزود: عدم جذب مشارکت های بخش خصوصی در اجرای پروژه ها و همچنین عدم وصول برخی از مطالبات شهرداری کرج از مردم و نهادهای مختلف که در بودجه امسال دیده شده بود باعث شده است که نتوان بودجه امسال را به طور100 در صد محقق کرد.

دبیر شورای شهر یادآور شد: شهرداری کرج بیش از 100 میلیارد تومان مطالبات از مردم و سایر نهادها دارد که بخشی از آن مربوط به جرائم کمیسیون ماده صد و بخشی نیز طلب از شرکت های آبفا و ... است.

کد خبر 809279

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha