۱۳ دی ۱۳۸۷، ۱۰:۳۵

اسناد موجود از دوران انقلاب در اختیار نویسندگان قرار بگیرد

اسناد موجود از دوران انقلاب در اختیار نویسندگان قرار بگیرد

محمدرضا گودرزی گفت: فراهم کردن امکانات لازم برای دسترسی آسان نویسندگان به منابع و اسناد موجود از دوران انقلاب، منجر به تولید آثاری فاخر در ادبیات داستانی انقلاب می‌شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، گودرزی داستان‌نویس با اشاره به نقش پژوهش و تحقیق در خلق یک اثر فاخر افزود: پژوهش و تحقیق برای تولید یک داستان ارزشمند، منابع دقیقی از دوران انقلاب را می‌طلبد که باید چنین منابعی در اختیار نویسندگان قرار گیرد تا شاهد رشد و اعتلای داستان‌های انقلاب باشیم.

گودرزی خاطرنشان کرد: بدون شک تداوم برگزاری جشنواره داستان انقلاب در اعتلای ادبیات داستانی انقلاب بی‌تاثیر نیست، اما میزان تاثیر آن در رشد کمی و کیفی آثار به سیاستهای دست‌اندرکاران جشنواره ارتباط دارد.

وی اظهار داشت: با این وجود اگر چنانچه در جشنواره داستان انقلاب نگاه فراجناحی وجود داشته باشد و از دیدگاهها و نظرات مختلف نویسندگان، مخاطبان و مسئولان استفاده شود، به تدریج ادبیات داستانی انقلاب از روند رو به رشدتری برخوردار می‌شود.

وی یادآور شد: آنچه که در جشنواره داستان انقلاب حائز اهمیت است حمایت همه جانبه از اهالی قلم برای جذب نویسندگان حرفه‌ای و گمنام در کنار یکدیگر است والبته بالا بردن جوایز مادی هم در افزایش انگیزه نویسندگان بی‌تاثیر نخواهد بود.

وی در پایان گفت: کوتاه بودن دوره پس از پیروزی انقلاب و آغاز جنگ تحمیلی، عدم حضور بسیاری از نویسندگان در ابعاد مختلف رویدادهای انقلاب و عدم حمایتهای لازم برای بروز خلاقیت نویسندگان از جمله عواملی هستند که منجر به عدم جذابیت کافی در داستانهای انقلاب شده است.

کد خبر 810567

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha