۱ بهمن ۱۳۸۷، ۱۲:۳۰

نیازهای اساسی خارک در طرح جامع این جزیره مد نظر قرار گیرد

بوشهر - خبرگزاری مهر : معاون امور عمرانی استاندار بوشهر گفت: نیازها و مایحتاج اساسی جزیره خارک در طرح جامع این جزیره مد نظر مسئولان قرار گیرد.

به گزارش خبرنگار مهر در خارک، مسعود نصوری صبح امروز در نشست بررسی طرح جامع جزیره خارک افزود: نقش مردم، حاکمیت و تاثیرات وزارت نفت در جزیره خارک باید در راستای رفع مشکلات مردم و این جزیره تبیین شود

وی عنوان کرد: عملکرد اصلی اقتصادی خارک و ویژ‌گی‌های اجتماعی، فرهنگی و خدمات ارایه شده به مردم، پدافند غیر‌عامل، نیازهای عمرانی و مسایل زیست محیطی از دیگر مواردی است که باید در تدوین طرح جامع این جزیره مد نظر باشد.

معاون امور عمرانی استاندار بوشهر با تاکید بر مشارکت مردم در فعالیت‌های شهری گفت: در این جزیره باید به‌گونه‌ای مدیریت کنیم تا همه دستگاه‌ها وظایف خود را بدانند.

نصوری افزود: نظرات دستگاه‌های مختلف باید به دقت بررسی و شرح خدمات تدوین شده تا کار اجرایی طرح جامع خارک را شروع کنیم.

وی یادآورشد: مردم خارک در انتظار عملیاتی شدن تصمیمات ما برای ساماندهی جزیره خارک هستند و ما نیز باید زمینه امنیت، رفاه و آسایششان را فراهم کنیم.

کد خبر 819619

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha