به گزارش خبرنگار مهر در ارومیه، زین العابدین نادری ظهر امروز در بازدید اعضای شورای شهر افزود: این بیمارستان با 71 پز شک متخصص و وفوق تخصص روزانه 2500 نفر فقط به بخش درمانگاه مراجعه می کنند.
وی با بیان اینکه این بیمارستان از جمله بیمارستانهای منتخب کشور است، اظهار داشت: با توجه به وضعیت منطقه از نظر جغرافیایی بیشتر مراجعات از سایر استانها به این بیمارستان سرازیر می شوند که برخی اوقات ظرفیت موجود جوابگوی متقاضیان نیست.
نادری با انتقاد از عدم اصلاح چارت سازمانی بیان داشت: به جهت پائین بودن تعرفه ها بیمارستان قادر به تامین هزینه های پرسنل خود نیست و مشکلات زیادی را به جهت مراجعات بیش از ظرفیت باعث نارضایتی در کادر می شود.
وی تعداد تخت های بیمارستان را 466 تخت عنوان کرد و اظهار داشت: این بیمارستان همچنین دارای 46 تخت ویژه و17 اتاق عمل است.
مدیر بیمارستان امام خمینی (ره) ارومیه خواستار مساعدت شورای شهر در تهیه مجوز برای ساخت اتاق انتظار که جدیدا با نصب MRT در بخش اتاق انتظار مراجعه کنندگان دچار مشکل شده اند، شد.
رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر ارومیه نیز با اعلام مساعدت شورای شهر در رفع مشکلات موجود گفت: عدم تامین هزینه به موقع پرسنل ها باعث ایجاد نارضایتی در پرسنل خواهد شد که لازم است مسئولین در این خصوص تمهیدات لازم را اتخاذ کنند.
پرویز جلیلی اضافه کرد: به جهت اینکه این بیمارستان به تمام نقاط استان و حتی به کشورهای هم جوار نیز خدمات می دهد باید برای رفع مشکل بیمه ای اقدامات لازم انجام گیرد.
در پایان اعضای شورای اسلامی شهر ارومیه در خصوص رفع مشکلات این بیمارستان قول مساعد دادند.
این بیمارستان دارای تخصصهای داخلی٬ جراحی٬ کودکان٬ نوزادان٬ عفونی کودکان٬ خون کودکان٬ جراحی قفسه سینه٬ ریه٬ چشم پزشکی٬ گوش و حلق و بینی٬ ارولوژی، سوختگی٬ قلب٬ نفرولوژی٬ پیوند کلیه٬ داخلی گوارش٬ جراحی ترمیمی٬ ICU٬ CCU است.


نظر شما