به گزارش خبرنگار مهر در مشهد آیت الله عباس واعظ طبسی در دیدار با نمایندگان استان خراسان رضوی افزود: کشور تنها با یک سلیقه خاص اداره نخواهد شد بلکه باید از همه صاحبان فکر و اندیشه را برای این مهم کمک گرفت.
نماینده ولی فقیه در استان خراسان گفت: خط قرمز ما رهبری جامعه اسلامی، قانون اساسی و مبانی جمهوری اسلامی است و هر شخصیت و جریانی که به این خط قرمزها پایبند باشد، حتی اگر با سلیقه سیاسی ما هماهنگ نباشد را نباید از ساختار مدیریتی کنار بگذاریم.
آیت الله واعظ طبسی افزود: با احترام به همه سطوح مدیریتی کشور، باید گفت که در همه دوره ها، به بهانه دوری از اصطکاک و از بین بردن تضادهای مدیریتی، سعی کرده ایم تنها کسانی را که سلیقه های سیاسی ما را قبول دارند بکار بگیریم و عملا بخشی از توان مدیریتی کشور بدون استفاده رها شده است.
وی افزود: مهمترین مشکلی که در حال حاضر در بدنه مدیریتی کشور وجود دارد همین نگرش است، چنانکه هیچگاه نتوانسته ایم از همه ظرفیت ها و توانمندی ها و از همه تدابیر و اندیشه های موجود برای پیشبرد اهداف نظام مقدس اسلامی استفاده کنیم.
آیت الله واعظ طبسی با تاکید بر دستاوردهای چشمگیر مدیریت نظام مقدس اسلامی گفت: البته در این 30 سال که در همه سالهای آن کشور در سختترین شرایط محاصره و تحریم بوده، سیستم مدیریت اسلامی کشور توانسته دستاوردهای شگرفی داشته باشد.
وی ادامه داد: باید شرایط سخت کشور را نیز پذیرفت، واقعیت حمله به عراق و افغانستان و لبنان و غزه، حمله به ایران است و نفوذ دستگاه های اطلاعاتی صهیونیزم در کشورهای منطقه، تلاش برای نفوذ در ایران است.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، مشکلات اقتصادی را از مهمترین دغدغه های روز جامعه برشمرد و گفت: در حوزه اقتصاد و در کارها و تصمیم ها، شتاب زدگی را کنار بگذاریم تا در دراز مدت آثار تصمیم های درست در سطح جامعه آشکار شود.
وی ادامه داد: طرح تحول اقتصادی، یکی از ضروری ترین و پرثمرترین طرح هاست که در سالهای اخیر مطرح شده است اما در اجرای آن باید دقت عمل را در بالاترین سطح ها بکار گرفت و برای همه تبعات احتمالی چاره اندیشی کرد.
آیت الله واعظ طبسی مشورت را دیگر اصل مهم مدیریت دانست و افزود: ظرفیت های مهم مشورتی همچون مجمع تشخیص مصلحت نظام وجود دارد که بازوی مشورتی مقام معظم رهبری است و دولت و ساختار مدیریتی کشور در همه زمینه ها بویژه در حوزه اقتصاد می تواند از این توان مشورتی استفاده کند که متاسفانه تا به حال، آنقدرها مورد استفاده قرار نگرفته است.
وی افزود: اگر می خواهیم به استقلال اقتصادی برسیم و مدیریت اسلامی را به عنوان نمونه ای موفق در نظام مدیریتی جهان معرفی کنیم، باید به زیرساختها بپردازیم و سرمایه های کشور را در تصمیمات سطحی هدر ندهیم.
نظر شما