پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۵ بهمن ۱۳۸۷، ۱۲:۵۸

راهیابی آثار دو عکاس یاسوجی به جشنواره هنرهای تجسمی فجر

یاسوج - خبرگزاری مهر: آثار دو عکاس از حوزه هنری کهگیلویه و بویراحمد به نخستین جشنواره بین المللی هنرهای تجسمی فجر راه یافت.

به گزارش خبرنگار مهر در یاسوج، در این جشنواره که به مناسبت 30 سال انقلاب اسلامی و با شعار امید به آینده از تاریخ 12 تا 22 بهمن ماه در تهران برگزار می شود، از میان هزار و 651 اثر ارسالی از 435 عکاس سراسر کشور، 70 قطعه عکس از 55عکاس به مرحله پایانی راه پیدا کرد.

در میان آثار راه یافته آثاری از حسن غفاری و اسحاق آقایی از عکاسان مطرح حوزه هنری کهگیلویه و بویراحمد نیز جزء آثار انتخاب شده است.

این دو عکاس طی سه ماه گذشته در جشنواره های عکس رشد، فیروزه، یاران حسین، هدی و دوسالانه ملی عکس ایران حائز رتبه های برتر شده بودند.

کد خبر 821774

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha