۷ بهمن ۱۳۸۷، ۱۳:۴۲

فرهنگی به مهر خبر داد:

تهیه پیشنهاد جایگزین لایحه هدفمند کردن یارانه ها در کمیسیون بودجه

تهیه پیشنهاد جایگزین لایحه هدفمند کردن یارانه ها در  کمیسیون بودجه

نایب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس از توافق اعضای این کمیسیون برای تهیه پیشنهاد جایگزین لایحه دولت در هدفمند کردن یارانه ها خبر داد.

محمد حسین فرهنگی در گفتگو با خبرنگار پارلمانی مهر، با اشاره به بررسی لایحه هدفمند کردن یارانه ها درکمیسیون برنامه و بودجه به عنوان کمیسیون فرعی اظهارداشت: با توجه به توافقات انجام شده در کمیسیون مقرر شد تا کمیته ای تشکیل و برای تهیه پیش نویس جایگزین لایحه دولت اقدام کند.

وی افزود: کمیسیون بودجه هفته آتی در بررسی های خود این پیش نویس را مبنا قرار خواهد داد.

فرهنگی تاکید کرد: کاهش اثرات تورمی، تاثیر مثبت بر تولید در کشور و تغییر در نوع پرداخت یارانه ها و تامین اعتبار پرداخت یارانه ها در قالب بودجه سنواتی از جمله مواردی است که قرار است چارچوب کلی پیش نویس مد نظر کمیسیون بر اساس آن تهیه شود.

نایب رئیس کمیسیون بودجه خاطرنشان کرد: کمیته مربوطه که حدود 5 عضو دارد در هفته جاری پیش نویس را تهیه و برای بررسی در کمیسیون ارائه خواهد کرد. کمیسیون یکشنبه آینده پیش نویس جایگزین لایحه دولت را مورد بررسی قرار خواهد داد.

وی تصریح کرد: ممکن است در این پیش نویس مواردی مشابه لایحه و مواردی متفاوت از آن باشد. مهم این است که توافق نمایندگان بر تنظیم یک پیش نویس مستقل از لایحه و برای جایگزینی آن است و قرار است نقطه نظرات اعضای  کمیسیون در آن لحاظ شود.

فرهنگی یادآورشد: وزیر امور اقتصادی برای دفاع از این لایحه در کمیسیون حاضر شد. کمیسیون نیز برای انجام کار کارشناسی با دعوت از یک استاد دانشگاه و کارشناس در مسائل اقتصادی لایحه مذکور را بررسی کرد.

کد خبر 823223

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha