پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۹ بهمن ۱۳۸۷، ۱۶:۵۴

ایجاد تعاونی کوچک توسعه شهرهای آذربایجان غربی در پی دارد

ایجاد تعاونی کوچک توسعه شهرهای آذربایجان غربی در پی دارد

ارومیه - خبرگزاری مهر: استاندار آذربایجان غربی با تاکید بر ایجاد و تقویت تعاونی های کوچک در شهرهای استان گفت: برای ایجاد طرحهای کوچک و زودبازده در استان وام بانکی اعطا می شود.

 به گزارش خبرنگار مهر در ارومیه، رحیم قربانی بعد از ظهر امروز در دیدار با شهردار و اعضای شورای شهر میرآباد سردشت افزود: در این راستا با توجه به پتانسیلهای بالای شهرمیرآباد در بخشهای مختلف کشاورزی مردم این شهر می توانند با  تشکیل تعاونیهای دامپروری، ماهی پروری و سایت گلخانه ای که 70 درصد اعتبارات آن از محل اعتبارات دولتی تامین می شود در کنار کشاورزی درآمد خود را افزایش دهند.

وی با اشاره به مشکلات موجود این شهر در بخش گازرسانی، نوسازی و مقاوم سازی مسکن روستایی و همچنین مشکلات بخش بهداشت و درمان بر رفع هر چه سریعتر این مشکلات قول مساعد داد.

میرآباد سردخانه ندارد

شهردار میرآباد با بیان اینکه این شهر فاقد سردخانه است، اظهارداشت: عدم وجود سرد خانه برای محصولات سیب و انگور یکی از مشکلات موجود این شهر است که برای از بین بردن این کمبود باید اعتبار ویژه ای تخصیص یابد.

وی با اشاره به اینکه به رغم تصویب گازرسانی به میرآباد هنوز اقدامی در این زمینه انجام نگرفته است، خاطرنشان کرد: مسئولان استانی باید مشکل فاصله این شهر تا خط انتقال سراسری گاز رفع کنند.

وی همچنین از احداث ساختمان آتش نشانی که جز نیاز های شهرمیرآباد و مصوبه سفر دور اول رئیس جمهور است خبر داد و اظهارداشت: این مرکز با 100 میلیون ریال اعتبار احداث و آماده بهر برداری شده است.

نخشی پور در ادامه، شش پروژه آسفالت معابر،احداث خیابانهای آزادی و شهید شکارچی به طول یک هزار و 200 متر با اعتبار 230 میلیون ریال را از جمله اهم اقدامات عمرانی در این شهر عنوان کرد.

کد خبر 824810

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha