پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۱۰ بهمن ۱۳۸۷، ۱۱:۰۳

مردم کرمانشاه در دوران دفاع مقدس بار عظیمی به دوش کشیدند

کرمانشاه - خبرگزاری مهر: معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: مردم استان کرمانشاه در دوران دفاع مقدس بار عظیمی را به دوش کشیده اند.

به گزارش خبرنگار مهر در کرمانشاه، حسین دهقان همزمان با دور دوم سفر رئیس جمهور به استان کرمانشاه در جلسه شورای اداری شهرستان دالاهو اظهار داشت: دولت نهم توانسته در سایه سفرهای استانی، مشکلات و واقعیت های کافی نقاط کشور را مورد توجه قرار دهد و تلاش خود را بر این قرار داده که با هدف برطرف کردن مشکلات و موانع راه را برای پیشرفت و تعالی کشور  هموار کند.

وی افزود: در دور دوم سفر معمولا مصوبات سفر اول مورد بررسی قرار می‌گیرد و با حضور نمایندگان و کارشناسان محل مشکلات مورد بررسی قرار خواهد گرفت و چنانچه برخی از مسائل مورد کم توجهی قرار گرفته باشد در این سفر متذکر می شویم تا مصوبات تکمیل شود.

دهقان تصریح کرد: مردم این خطه در دوران دفاع مقدس بار عظیمی را به دوش کشیده اند و از هجمه‌ بی امان و ضد انسانی رژیم بعثی در امان نبودند، بنابراین مردم منطقه این حق را دارند که مورد توجه و عنایت ویژه‌ای قرار گیرند.

وی ادامه داد: مردم باید از اقداماتی که صورت گرفته اطلاع یابند چرا که این امر موجب تقویت روحیه مردم می شود و همین سرمایه اعتماد مرد به مسئولان می تواند پشتوانه خوبی برای دولت نهم باشد.

دهقان بیان داشت: تمامی مصوبات دولت در دور اول سفر مورد بررسی قرار می گیرد و چنانچه مشکلی باشد پیگیری خواهد شد و در این راستا تکمیل وتجهیز مراکز کاملاً بررسی می شود.

در این مراسم فرماندار شهرستان دالاهو خواستار برطرف شدن مشکلات این شهرستان شد.

کد خبر 824899

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha