اسماعیل زمانی فر در گفتگو با خبرنگار مهر درکرمان اظهار داشت: ساخت خانه مهر مخصوص بازنشستگان در محل پارک مشاهیر کرمان و در مساحتی بالغ بر هزارو 200 متر مربع و زیر بنای 670 مترمربع درحال ساخت می باشد.
وی تصریح کرد: این مرکز جهت خدمات رفاهی به بازنشستگان در زمینه های فرهنگی، ورزشی راه اندازی می شود و تا کنون 50 درصد از این مرکز ساخته شده و تا نیمه اول ساخت 88 به اتمام می رسد.
وی با اشاره به اختصاص بودجه مورد نیاز ساخت این مرکز گفت: در صورت تکمیل این مرکز کلیه بازنشستگان استان کرمان می توانند از خدمات خانه مهر استفاده کنند.
وی افزود: هم اکنون در استان کرمان بیش از 40 درصد از مردم تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار دارند و این سازمان در 24 شعبه دائم و 8 شعبه اقماری به مردم خدمات ارائه می دهد.
زمانی فر افزود: بیش از 37 هزار نفر در کرمان مستمری بگیر هستند و از مزایای بیمه تامین اجتماعی در کرمان بهره مند می شوند.
نظر شما