۲۲ بهمن ۱۳۸۷، ۱۰:۳۶

خطیبی برابر راه آهن به میدان می رود / حل مشکل مصدومیت نویدکیا و ابوالهیل

خطیبی برابر راه آهن به میدان می رود / حل مشکل مصدومیت نویدکیا و ابوالهیل

رسول خطیبی با دریافت مجوز بازی می تواند تیم فوتبال سپاهان اصفهان را در دیدار با راه آهن در چارچوب هفته بیست و ششم رقابت های لیگ برتر همراهی کند.

به گزارش خبرنگار مهر، مهاجم پیشین تیم فوتبال الظفره امارات که روز هفتم بهمن ماه با حضور در باشگاه سپاهان و مذاکره نهایی با محمدرضا ساکت به تیم فوتبال این باشگاه پیوست، پس از دریافت ITC می تواند تیمش را در رقابت های از هفته بیست و ششم رقابت های لیگ برتر همراهی کند.

همچنین محرم نویدکیا که به دلیل مسمومیت در تمرینات چند روز اخیر حضور نداشت، از دیروز در تمرینات گروهی سپاهان شرکت کرد و در دیدار با راه آهن شهرری به میدان خواهد رفت.

از سوی دیگر عبدالوهاب ابوالهیل هم پس از آنکه دو هفته پیش در بازی با ملوان دچار مصدومیت شد، با رفع این مشکل در تمرینات سپاهان حضور یافته است و درصورت صلاحیت کادر فنی می تواند برابر راه آهن به میدان برود.

کد خبر 831535

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha