سعید آذری در گفتگو با خبرنگار مهر، در مورد اتفاقات دیدار ذوب آهن و استقلال تهران گفت: آنچه برای من ارزشمند بود این است که رسانه ها متوجه شدند ذوب آهن فوتبال پاکی را ارائه داد ولی متاسفانه جوی که مسئولان استقلال پیش از دیدار با ما علیه داوری راه انداخته بودند، در نهایت داور مسابقه را تحت تاثیر قرار دارد.
وی ادامه داد: من بعد از بازی در مورد داوری اظهار نظر نکردم ولی وقتی فیلم مسابقه را دیدم متوجه شدم، کمک داور مطرحی چون سخندان، روی صحنه پنالتی استقلال صددرصد اشتباه کرد. قطعا فریادهای نیمکت نشینان استقلال که پشت سخندان بودند، تمرکز وی را به هم ریخت و استقلالی ها توانستند به این شیوه از ما امتیاز بگیرند.
مدیرعامل باشگاه ذوب آهن اصفهان با بیان اینکه به بازیکنانم تاکید کرده بودم هرکس به داور اعتراض کند با جریمه یک میلیون تومانی مواجه می شود، اظهار داشت: بازیکنان استقلال در جریان این بازی بارها به داور پرخاش کردند و این مسائل و اتفاقاتی که پیش از آغاز مسابقه رخ داد، باعث شد محسن ترکی حتی تکل دوپای بازیکن استقلال که حداقل کارت زرد داشت را نادیده بگیرد.
وی با اظهار تاسف از حضور مسئولان کمیته انضباطی و سازمان لیگ در ورزشگاه افزود: متاسفانه جوی که استقلالی ها به راه انداخته بودند باعث شد مسئولان ارشد فدراسیون برای کنترل اوضاع به اصفهان بیایند، درحالیکه خود قلعه نویی و استقلالی ها می دانند ذوب آهنی ها تنها به انجام بازی شرافتمندانه و جوانمردانه در داخل زمین فکر می کنند و شخصیت آنها به گونه ای نیست که با اتکا به مسائل بیرونی، در کسب امتیاز چنین مسابقه ای تلاش کنند.
آذری با بیان اینکه ما حتی پیش از این دیدار سیاست سکوت را در پیش گرفتیم و از حاشیه سازی های رسانه ای اجتناب ورزیدیم، اظهار داشت: متاسفانه این فضاسازی های زشت باعث شد، داوران شایسته ای همچون ترکی و سخندان تحت تاثیر قرار بگیرد و قاطعیت بازی های گذشته را نداشته باشند. حتی برهانی با صراحت پیش از این دیدار گفته بود، قطعا مسائل حاشیه ای در اصفهان برایمان دردسر ساز خواهد شد اما از آقای برهانی و سایر استقلالی ها بپرسید، آیا در این دیدار مشکلات حاشیه ای پیش و بعد از مسابقه برای آنها بوجود آمد؟
وی با اشاره به اینکه برای جلوگیری از هرگونه حرف و حدیثی باشگاه ذوب آهن درخواست کرد ظرفیت ورزشگاه بصورت 50-50 دراختیار تماشاگران دو تیم قرار بگیرد، تاکید کرد: با این شرایط در 4 هفته آینده هم همین روند و مصاحبه ها علیه داوری ها ادامه خواهد داشت، اگر قرار است به اعتراض باشد، تیم های دیگر هم می توانند به چنین حربه ها دست بزنند اما ذوب آهن تا به امروز حق خود را با فضاسازی و حاشیه سازی نگرفته بلکه تنها با فوتبال جوانمردانه جایگاه مطلوبی را در جدول رده بندی کسب کرده است.
مدیرعامل باشگاه ذوب آهن اصفهان در خصوص روند بازی اظهار داشت: خوشبختانه مردم توانستند یک بازی زیبا را از جانب دو تیم شاهد باشند و هر دو تیم با ارائه یک بازی شرافتمندانه به فکر کسب امتیاز بودند. ضمن اینکه اگر اسماعیل فرهادی پیش از این دیدار مصدوم نمی شد و ما مثلث قدرتمند خود را در این مسابقه در اختیار داشتیم، شرایط بازی فرق می کرد، البته من از عملکرد بازیکنان راضی هستم.
وی با بیان اینکه برای قطعی کردن سهمیه حضور این تیم در لیگ قهرمانان باید 3 امتیاز دیگر کسب کنیم، اضافه کرد: هنوز هم کسب عنوان قهرمانی برای ما دور از دسترس نیست و ما تا آخرین لحظه برای کسب این عنوان تلاش می کنیم. ضمن اینکه همانطور که پیش از بازی هم گفتم برخلاف نظر همگان، دیدار ذوب آهن با استقلال اصلا فینال لیگ نبود زیرا برنده این دیدار هم نمی توانست گارانتی لازم برای قهرمانی را بدون در نظر گرفتن اتفاقات 4 بازی آینده و 12 امتیاز پیش رو، بدست آورد.
آذری در پایان گفت: قوانین حرفه ای به ما این درس را می دهد که به همه حریفان باقیمانده خود در لیگ احترام بگذاریم، آنها همه تیم های قدرتمندی هستند ولی من اعتقاد دارم ذوب آهن با توجه به نوع عملکرد خود و تکیه بر اصول جوانمردی، شایسته قهرمانی در لیگ است. بازهم تاکید می کنم با توجه به شرایط خوب ذوب آهن ما قهرمان لیگ برتر می شویم.
نظر شما